Hăinuțe pentru mine și Maia – Femme Luxe

Tocmai mi-am dat seama că încă nu v-am vorbit despre comanda plasată pe Femme Luxe la mijlocul lunii noiembrie. Hăinuțele vi le-am arătat pe Facebook și Instagram, dar nu v-am vorbit aici despre ele. Așadar, astăzi îmi iau revanșa și vă prezint și acea comandă.

În comanda plasată în luna noiembrie am avut doar trei piese vestimentare. O pereche de pantaloni pe care îi port prin casă, o cămașă albă drăguță și un set format din fustă și bluză, pe care îl poartă Maia. Sau, mai bine zis, pe care îl va purta Maia, atunci când vremea se va mai încălzi. Recunosc că am pus ochii și pe o rochie din  Corset Dress, dar încă nu mi-am făcut curaj să o comand.

Maia este foarte încântată de setul ei. Își dorește foarte mult să iasă cu el în oraș, așa de mult îi place. Dar vremea nu prea îi permite să poarte astfel de hăinuțe acum. Așadar, l-a purtat de vreo două ori prin casă, a făcut fericită parada modei, iar acum e așezat frumos în dulap, așteptând primăvara.

Am și eu un set la fel. La mine l-a văzut și mi-a spus că își dorește și ea unul, deoarece mai nou este mare fan negru. Mi-am zis că nu am ce pierde și îi comand cea mai mică mărime să vedem cum îi vine.

Set din fustă și bluză cu fermoar

Setul este confecționat dintr-un material elastic. Așadar, s-a așezat pe ea foarte, foarte bine. Doar mânecile bluzei sunt puțin lunguțe și trebuie să i le scurtez cât de curând. În rest, zici că e făcut pentru ea.

Costumul este negru și are ca model dungi verticale. Bluza este o idee mai scurtă în spate, dar pe Maia arată foarte bine.

O astfel de ținută o face să pară mai matură și mă face să conștientizez că fetița mea crește. Ea este foarte încântată de felul în care îi stă îmbrăcată așa și abia așteaptă să mai găsesc ceva ce i s-ar potrivi și ei pe site-urile mele.

Cămașă albă

Mi-a plăcut mult cum arăta această cămașă albă pe site. Îmi place cum îmi stă și mie cu ea. Cămașa este lungă și se poate purta cu colanți. Eu am preferat să o bag în blugi, dar pe viitor cu siguranță o voi purta în ambele moduri.

Materialul este subțirel. Se vede prin el. Așadar, eu am preferat să port un maiou alb pe dedesubt și nu am mai fost deranjată de acest aspect. Altfel, ar fi fost un pic prea sexy pentru gusturile mele, ca să nu zic pentru vârsta mea :)) .

Pantaloni comozi cu imprimeu

femme luxe pantaloni imprimati

Foarte drăguți mi s-au părut acești pantaloni imprimați cu textul Antics modern day. Acum, după ce i-am purtat deja de câteva ori, îmi plac și mai mult. Materialul este foarte fain. Este rezistent la spălări, plăcut la atingere, iar culoarea este foarte drăguță. Mi-au plăcut atât de mult încât mi-am mai comandat o pereche, doar că sunt albi și au alt text imprimat.

Acești pantaloni cu text imprimat au elastic la glezne, care îi ajută să se așeze bine. Au elastic și în talie, lucru care îi face foarte comozi. Nu sunt elastici, dar mărimile se potrivesc și îmi vin foarte bine. Materialul nu este gros, dar nici subțire.

În ultima vreme, mi-am comandat o mulțime de perechi de pantaloni de pe acest site cu haine pentru femei, din categoriile Jeans și trousers. Pot să spun că aceștia sunt printre preferații mei. Deja i-am și spălat de vreo două ori și au rezistat cu brio și acestui test. Textul imprimat încă e la locul lui și pantalonii arată foarte bine.

Livrare colete Femme Luxe

După cum v-am mai spus, coletele de la Femme Luxe ajung prin curier de ceva vreme, lucru care mă bucură foarte mult. Acest colet a ajuns cam în 10 zile, în stare foarte bună. Niciodată nu mi s-a întâmplat să primesc hainele de la ei deteriorate. Mereu sunt bine ambalate, dând dovadă de grijă și respect pentru clienți.

Acest lucru mă bucură și mă face să îmi doresc să plasez mereu comenzi la ei.


Voi comandați vreodată de pe acest site pentru femei? Știați de Femme Luxe până acum? Vă plac piesele vestimentare alese de mine? Abia aștept să citesc impresiile voastre despre comanda mea sau despre site-ul acesta.

În încheiere, vă doresc spor la cumpărături și Sărbători fericite!

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Să le purtați cu drag! Sunt tare frumoase toate. Maia e o adevărată domnișoară!

 2. Dana spune:

  Tare frumoase alegeri, va sta tare bine!

 3. Frumoase hainute v-ati luat. Sa le purtati cu drag!

 4. Silvia spune:

  Frumoase haine v-ați luat!!!!

 1. 2 martie 2021

  […] deja cât îmi place să comand de pe Femme Luxe. La ei găsesc mereu o mulțime de haine frumoase și mai ales comode. Cum în ultimul an am stat mai mult în casă, mi-au prins tare bine toate […]

 2. 14 septembrie 2021

  […] Maia este la început de clasa a IV -a. Abia a așteptat să se reîntâlnească cu ai săi colegi și inclusiv astăzi a plecat cu emoții la școală. Ieri, după ce am reușit să îl lăsăm pe Albert la grădiniță, am fugit repede la ceremonia de deschidere a anului școlar 2021 – 2022 la școala ei. Nu s-a întâmplat nimic notabil, ce merită povestit, dar Maia s-a reîntâlnit cu prietenele ei și au profitat de fiecare clipă petrecută împreună. După ceremonie, am avut o scurtă întâlnire cu domnul profesor în curte. Copilașii au făcut câteva poze și gata. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *