12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) – impresii film

Da, sunt o împătimită a filmelor și a cărților care au acțiunea în perioada sărbătorilor de iarnă. Îmi place magia din ele, idee că totul se termină cu bine, că Dumnezeu are pus deoparte pentru noi ceea ce avem nevoie. Astfel de filme mă ajută să intru în spiritul sărbătorilor și îmi fac mereu timp să le vizionez. Anul trecut am descoperit că Diva difuzează zilnic filme de Crăciun, cât e ziua de lungă. Am descoperit asta atunci, pe la sfârșitul lunii Noiembrie. Acum, deja au început difuzarea lor, iar eu nu pot decât să mă bucur. Știu că acum mulți îmi vor sări în cap. Că, după părerea lor, e mult prea devreme pentru filme de Crăciun. După părerea mea, niciodată nu e prea devreme pentru un film care te face să te simți bine, așadar, am de gând să vă tot recomand câte un astfel de film, până la Crăciun.

Filmele de Crăciun sunt, în general, romantice. Poate de aceea îmi și plac atât de mult. Au și stropul de dramă necesar unui film reușit și mereu adevărul este apreciat. Dacă îți plac filmele de genul, acum e momentul să te răsfeți!

film de craciun
Imagine de ExposureToday de la Pixabay

12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) – film de Crăciun

12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) a apărut în 2017. Îi are în rolurile principale pe Catherine Bell și Eric Close. Este un film romantic, care îți aduce zâmbetul pe buze. Nu este cel mai bun film de Crăciun pe care eu l-am văzut, dar este simpatic și relaxant.

Lidya este organizator personal și este obsedată de ordine. Ea ajută oamenii să se organizeze așa cum trebuie, pentru a câștiga timp prețios. Atunci când îl cunoaște pe Robert, nu se gândește că va fi ceva deosebit. Acesta are doi copii pe care îi crește singur și lucrează foarte mult. Ca orice părinte ocupat, Robert nu reușește să ajungă la toate evenimentele importante pentru copii și să petreacă suficient timp cu ei. Cum îi va ajuta Lidya, rămâne să aflați singuri.

12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) se poate viziona online, dar și pe Diva TV. Dacă nu l-ai văzut, poate va fi filmul de sâmbătă seara.

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  Nu mai spui, dar și eu mă uit la ele.‍♀️

 2. Eva Anca spune:

  Pe Diva sunt intotdeauna filme minunate de Craciun. In ultimii ani nu prea am mai reusit sa ma uit la astfel de filme, dar sper ca anul asta sa pot.

 3. Mi-e dor si mie de un film bun de Craciun. Pare simpatic si asta.

 1. 25 noiembrie 2019

  […] mai bine și vă voi vorbi, în rândurile de mai jos, despre Un Crăciun de Cenușăreasă. Tot pe Diva am văzut și acest film de Crăciun și încă se difuzează, tot la câteva zile. Deci nu e […]

 2. 2 decembrie 2019

  […] în iaurtul de dimineață sau amestecate în bolul cu alune, atunci când vă uitați la un film. Recunosc că nu am mai mai gustat boabe de cacao întregi până acum și chiar am rămas plăcut […]

 3. 27 noiembrie 2020

  […] Crăciun nu este greu de intuit. Dar acest lucru nu strică cu nimic plăcerea de a viziona acest film de Crăciun. Bunătate, iubire și veselie, într-un cadru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *