Jaclyn Hyde – carte pentru copii

Este deja ceva timp de când Maia a terminat de citit Jaclyn Hyde – carte pentru copii apărută la Corint Junior. Așadar, astăzi doresc să vorbim puțin despre ea.

După ce a citit Magie cu susul în jos, abia aștepta să sosească o nouă carte pentru ea, de la Corint Junior. Am ales împreună cartea aceasta pentru copii și am sperat să îi placă la fel de mult ca și celelalte cărți apărute la această editură. Ei, bine, i-a plăcut. Singurul lucru de care s-a plâns a fost că acțiunea a început puțin mai greu decât la ultimele cărți pe care le-a citit. Totuși, nu a avut niciun un gând să renunțe la ea și m-am bucurat mult că a fost suficient de curioasă încât să își dorească să continuie lectura. Știți și voi bine cât de ușor se plictisesc cei mici și cum au tendința de a renunța ușor la orice nu li se pare suficient de captivant.

jaclyn hyde carte pentru copii

Jaclyn Hyde a atras-o încă de la început datorită coperții. Era foarte curioasă să afle cum era posibil ca două fete să fie în același corp 🙂 .

Mie mi s-a părut foarte important mesajul transmis prin intermediul acestei cărți. Și anume că trebuie să ne asumăm greșelile. Că totul are o rezolvare. Că e important să fim noi înșine. Să apelăm la prieteni la nevoie și să nu disperăm.

Maia povestește Jaclyn Hyde

Vă invit să îi urmăriți pe cei doi pitici ai mei cum se distrează împreună în timp ce Maia încerca să dea câteva detalii despre acțiunea cărții pentru copii Jaclyn Hyde.

Jaclyn Hyde se poate comanda de aici, acum cu reducere.

În încheiere, vreau să vă mai aduc aminte de o carte superbă de la Corint Junior. Poate fi, de asemenea, oferită cadou în perioada aceasta. Mă refer la Poveste de Crăciun, despre care am scris aici. E superbă!

You may also like...

8 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce draguti sunt! Cartea aceasta a fost preferata Denisei.

 2. Silvia spune:

  Foarte frumusei !Lectura plăcută @

 3. Monica spune:

  Foarte cool cartea, multumesc pentru recomandare!

 4. Dana spune:

  Asta e o prezentare cu colaborare. ❤️
  Minunat!

 5. Si Amirei i-a placut cartea asta.

 1. 16 martie 2021

  […] mâzgâlească, să taie și să rupă paginile. Să deseneze și să îndoaie filele. Atunci când Maia a deschis-o și a început să citească și a văzut că ise cere să rupă sau să taie o filă, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *