TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate! – Bill Doyle

V-am spus că apelez la Editura Corint destul de des, indiferent dacă sunt în căutare de ceva interesant pentru mine sau pentru copii. În ultima comandă, pe lângă două romane pentru mine, am adăugat în coș și ceva de la Corint Junior, bineînțeles. Mai exact, am comandat TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate!.

Conceptul acestei cărți este unul inedit. Mi s-a părut a fi ceva deosebit, care îi va plăcea Maiei. Și am avut dreptate. TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate! a făcut impresie încă de la prima răsfoire.

 TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate!

TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate! – o altfel de carte pentru copii

Despre Titanic a auzit toată lumea, până și copilașii puțin mai mărișori. Dacă nu știu exact ce s-a întâmplat cu el, știu de existența filmului. Așadar, e imposibil ca titlul să nu le stârnească interesul, iar acesta este primul pas.

Cartea permite copiilor să o mâzgâlească. Să taie și să rupă paginile. Să deseneze și să îndoaie filele. Atunci când Maia a deschis-o și a început să citească și a văzut că i se cere să rupă sau să taie o filă, a venit și m-a întrebat dacă chiar are voie, știind că de obicei acest lucru nu este permis și că toate cărțile trebuie îngrijite, nu distruse. Atunci când a primit confirmarea, a început distracția.

Micul cititor are șansa de a se pune în pielea unor personaje de pe Titanic. Există trei căi, iar salvarea ține doar de alegerile pe care le face.

În video-ul de mai jos, Maia vă arată puțin interiorul cărții TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate! și vă spune 2-3 cuvinte despre ea…

TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate! este foarte interesantă și sunt sigură că ar fi și pe placul copiilor voștri. O puteți comanda de pe site-ul editurii, adică de aici.

You may also like...

23 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Cred că e o carte tare drăguță. Mulțumim pentru recomandare, Maia!

 2. Silvia spune:

  Felicitări Maia, povestești foarte frumos!!

 3. Dana spune:

  Felicitări, Maia pentru prezentarea minunata! Pare tare frumoasă povestea cu căile și misterele sale!

 4. Pusesem si eu ochii pe cartea asta, pentru Amira.

 5. Oana spune:

  Interesant conceptul, nu am mai văzut pana acum, mulțumim pentru recomandare.

 6. Ce drăguță carte și ce drăgălașă e prezentarea. 🙂

 7. ellafairytale spune:

  Un concept interesant sa tai pagini dintr-o carte. Pentru cei mici, chiar va fi o placere sa descopere povestea si continutul cartii.

 8. O voi lua si eu pentru Karina, sa vedem cum ne vom descurca.

 9. Ana spune:

  Foarte interesant conceptul, nu mai auzisem de asa ceva pana acum.

 10. O voi comanda și eu pentru micuții soțului meu. 🙂

 11. Marin Mirela spune:

  Ce carte interesantă și tentantă! Cu siguranță Titanic! Din cartea asta scapă cine poate – este o carte care place tuturor copiilor. O voi căuta și eu pentru P.

 12. Simona Tucu spune:

  Oo, daa, sigur i-ar plăcea si Adnanei! Super tare conceptul

 13. Luna viitoare este ziua la nepotica mea. Cred ca o sa ii cumpar cadou si cartea, cred ca ar fi incantata, a inceput sa citesca tot mai mult.

 14. carmen alexa spune:

  Minunata cartea. Chiar acum cateva zile vorbeam cu al meu baiat despre Titanic. Cred ca s-au alinita astrele, caci am pus de o comanda pe site : )

 15. Interesant conceptul de a colora, scrie pe carte, sunt curioasa si care-i explicatia.

 16. Ce carte frumoasa! Si ce frumos o descrie Maia! Felicitari!

 17. Rokolla spune:

  Imi place cartera si o gasesc chiar interesanta

 18. Waw ce taree. Cu siguranță o vom lua si noi.

 19. Oana spune:

  Foarte draguta aceasta carte, multumim pentru frumoasa intepretare!!

 20. Lili spune:

  O carte buna si intetesanta. Mulțumesc pentru recomandare.

 21. Gabriela spune:

  Foarte creativ arata interiorul cărții ❤❤❤❤ . O găsesc a fi tare interesanta .

 22. Simona Banica spune:

  Superba imi place mult cartea

 1. 5 mai 2021

  […] Îmi place ca mai mereu să adau titluri noi în biblioteca mea. Dar nici pe cea a copiilor nu o neglijez. Și biblioteca lor e în continuă creștere, spre bucuria noastră, a tuturor. Albert e micuț și deocamdată se bucură doar de ilustrații și povești scurte. În schimb, Maia citește romane potrivite vârstei ei. Povești de aventuri, povești cu mister. Povești dinamice care să îi mențină interesul. Deși în ultima vreme nu a mai citit ca în alte luni, fiind ocupată cu alte activități, nu înseamnă că nu s-a bucurat să vadă că are ceva nou în bibliotecă de la Corint Junior. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *