O fărâmă de Rai – Corina Cîndea

Încă de când Editura Hathor mi-a trimis noul roman semnat de Corina Cîndea, am știut că voi avea parte de câteva ore relaxante citindu-l. Cum toate cărțile autoarei mi-au plăcut, eram sigură că O fărâmă de Rai nu va face excepție, așadar, mi s-a părut perfectă pentru zilele de Crăciun.

Din toate cărțile autoarei cel mai mult mi-a plăcut Rebela. O recomand mereu, oricui îmi oferă ocazia. Am citit-o dintr-un foc și am savurat fiecare pagină. Același lucru s-a întâmplat și cu O fărâmă de Rai. E superbă! Are acțiune, o poveste frumoasă, personaje ușor de îndrăgit, umor și muuuultă iubire. Dacă vă place genul acesta de carte, nu o ratați!

o farama de rai

O fărâmă de Rai – un must read pentru iubitorii de romance

Colt și Grace se cunosc în împrejurări memorabile. Mai exact, Grace, care este însărcinată și în travaliu, rămâne fără benzină, undeva, pe un drum, în afara vreunui oraș. Bineînțeles, întâmplarea face ca nici telefonul să nu îl aibă la ea. Așadar, atunci când Colt oprește să vadă dacă cineva are nevoie de ajutor, este ca o minune pentru viitoarea mămică.

Acesta sună la salvare și hotărăște să rămână cu Grace până când va fi în siguranță. Ajunsă la spital, se așteaptă să nu îl mai vadă niciodată pe salvatorul ei. Dar, acesta își face apariția acolo, ajutând-o în continuare cu cele necesare.

Între cei doi există atracție, dar fiecare dintre ei are propriile probleme și un trecut care amenință să le bată la ușă. Cea mai bună alegere este să își vadă fiecare de drumul său. Dar, Cupidon deja și-a făcut treaba și cei doi nu își pot lua gândul unul de la celălalt. Vor reuși să treacă peste obstacole și să se bucure de iubirea lor? Vă invit pe voi să aflați, citind O fărâmă de Rai de Corina Cîndea.

Romanul poate fi comandat de aici.

You may also like...

8 Responses

 1. Eva Anca spune:

  E minunată și această carte a autoarei, ca toate celelalte. Mă așteptam să îți placă și ție.

 2. anasylvi spune:

  Se vede ca ti-a placut mult, ai transmis acest lucru! Multumesc pentru recomandare!

 3. Laura spune:

  Eram curioasă de ea. Si eu ador Rebela! Se vede ca ti-a placut!

 4. Corina Cindea spune:

  Mă bucur că ți-a plăcut, Adriana! ❤️ Mulțumesc frumos pentru recenzie! ❤️

 5. Simona Banica spune:

  Suna bine mi as dori sa o citesc!

 6. Dana spune:

  Sună tare bine! O voi alege când imi voi dori sa citesc o carte romantica bună.

 7. Si mie mi-a placut tare mult cartea asta. Ca toate cartile Corinei, de altfel.

 1. 5 ianuarie 2021

  […] O fărâmă de Rai – Corina Cîndea. Mulțumesc, Editura Hathor! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *