Triplu H 3 – Corina Cîndea

M-am bucurat foarte mult atunci când Corina Cîndea mi-a trimis cele două părți ale volumului 3 din Triplu H. Știam că voi avea parte de seri relaxante și incitante. Știam că îmi va plăcea și că voi da ultima pagină cu zâmbetul pe buze.

E greu să nu îi îndrăgești pe băieții Morgan, deși sunt extrem de protectori și primitivi în unele privințe. Chiar dacă vorbim de a treia generație, posesivitatea s-a transmis și H-ii încă le fac zile negre iubitelor, dar și fetelor din familie.

Deși știu că au un comportament greșit și că aș fi deranjată ca fiica mea să aibă un astfel de iubit, tot nu mă pot supăra pe simpaticii băieți din Triplu H 😀

Triplu H – o comedie romantică de neratat pentru iubitorii genului

Heather( nepoata lui Kim și Hayden, fiica lui Hailey și Cameron) are 24 de ani și e prima oară când și-a convins familia numeroasă că este capabilă să facă singură un drum lung cu mașina. Așadar, atunci când face o pană, preferă să se descurce singură și să nu sune acasă.

Așa în cunoaște pe Tiger – barman și proprietar al unui bar dintr-un orășel mic. Acesta o asigură că se va ocupa de pana mașinii sale, dar abia spre dimineață când agitația de la bar se va termina. Heather hotărăște să se distreze dacă tot e nevoită să piardă noaptea acolo, dar și să îl ajute pe Tiger. Între cei doi atracția este palpabilă, deși niciunul nu crede că în viitor poate fi ceva între ei.

Totuși, Tiger nu poate păstra distanța și apare la ușa lui Heather, nu la mult timp după ce s-au cunoscut, provocându-le un șoc bărbaților din familie, care au păzit-o mereu. Tiger este hotărât și nu se lasă intimidat de mârâielile lor, fiind apreciat pentru acest lucru.

În partea a doua lucrurile devin mai serioase, sau cât de serioase se poate în preajma bărbaților Morgan. Aici aflăm cine este de fapt Tiger și ce lucruri îi ascunde lui Heather. Deși sunt tentată să vă spun mai multe, nu vreau să vă stric plăcerea lecturii.

Cărțile Corinei Cîndea se pot comanda de aici.

You may also like...

15 Responses

 1. Dana spune:

  Pare tare draguta povestea, cred ca e potrivita pentru momente in care vrem sa citim ceva deconectant si amuzant.

 2. Corina Cindea spune:

  Mulțumesc frumos pentru recenzie, Adriana! ❤️ Mă bucur nespus că ți-a plăcut și a treia generație de Morgani, chiar dacă sunt și ei la fel de nebuni ca cei de dinaintea lor.

 3. Si eu le-am citit, dar sunt mai lenesa si nu am apucat inca sa scriu recenzia.

 4. Eva Anca spune:

  Tare mi-e draga seria asta.

 5. Simona Banica spune:

  Foarte frumoasa seria!

 6. anasylvi spune:

  Mi-a placut mult primul volum, sper sa il citesc si pe al doilea in curand, pana sa ajung la acesta. parca mi-e dor si mie de nebuniile lor.

 7. Ce poveste captivanta. Am o lunga lista de lecturi in asteptare 😀

 8. Denisa spune:

  Ce faina recomandare. Nu am stiut de aceste carti dar sigur sunt captivante.

 9. nu suna rau deloc! desi merg pe romane politiste, uneori mai aleg si ceva mai usurel

 10. Oana spune:

  Pare interesant subiectul, multumim pentru prezentare si recenzie 🙂

 11. Rokolla spune:

  IUbesc genul asta de carti si cred aceasta ar fi exact pe gustul meu

 12. Ha, ha! Ce fain! Cartea acesta clar as vrea sa o citesc si eu!

 13. Ioana Pavel spune:

  Pare genul de acțiune care ar putea face subiectul unui film de acțiune. Hmmm, foarte interesant!

 1. 2 octombrie 2020

  […] Triplu H de Corina Cîndea, volumul trei. Volumul trei din Triplu H este împărțit în două părți, iar în septembrie le-am citit pe amândouă. Mi-au plăcut mult, la fel ca toate cărțile Corinei Cîndea. m-au delectat și m-au amuzat, deși băieții Morgen sunt uneori exagerați. Mai multe impresii găsiți aici. […]

 2. 30 decembrie 2020

  […] de când Editura Hathor mi-a trimis noul roman semnat de Corina Cîndea, am știut că voi avea parte de câteva ore […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *