Dezamăgite de aspectul părului? Apelați la un șampon nuanțator

Ce ziceți dacă am vorbi puțin despre șampoanele nuanțatoare? În articolul de astăzi, mi-am propus să vă spun ce este un șampon nuanțator și când putem apela la el.

Sampoanele nuanțatoare sunt total diferite de șampoanele normale sau cele pentru păr vopsit. Au rolul lor și folosite așa cum trebuie, ne pot ajuta să avem un păr frumos, cu aspect sănătos și luminos. Un păr perfect, așa cum orice femeie își dorește.

sampon nuantator
Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Ce este un șampon nuanțator?

Un șampon nuanțator este un produs creat special pentru colorarea sau accentuarea nuanțelor din părul nostru. Așadar, în funcție de nevoia pe care o avem, șamponul potrivit ne poate ajuta.

Atunci când vă hotărâți să folosiți un produs de genul acesta, trebuie să vă asigurați că alegeți un produs de calitate. E foarte important să avem grijă ce aplicăm pe păr și cum ne îngrijim de acest dar frumos de la natură. Orice produs alegem să folosim va influența sănătatea părului și a scalpului.

Când puteți folosi un șampon de genul acesta?

Puteți folosi un sampon nuantator atunci când:

 • doriți o schimbare, dar nu sunteți mare fan vopsea de păr, așa ca mine. Chiar dacă culoarea dispare mai repede, va ține suficient cât să vă faceți capriciul.
 • doriți să obțineți tonuri ombre. Folosind tipul de nuanțator potrivit, veți putea să vă jucați cu nuanțele din păr și să vedeți cum ar arăta acest efect.
 • doriți să ascundeți rădăcinile crescute. Fie că sunteți căruntă sau pandemia vă împiedică să ajungeți la salon la fel de des ca și până acum, un șampon nuanțator vă poate ajuta.
 • doriți să eliminați nuanțele de galben inestetice. Toată lumea ar vrea să fie blondă, dar puțini știu că nu toate blondele sunt mulțumite de culoarea lor. Uneori se pot observa unele nuanțe de galben, care nu arată foarte bine. Un nuanțator poate acoperi această problemă.

Din punctul meu de vedere, aceste șampoane nuanțatoare sunt un real ajutor pentru noi, femeile. Trebuie doar să avem grijă ce cumpărăm și să ne informăm care este cel potrivit pentru nevoia noastră.

You may also like...

12 Responses

 1. Silvia spune:

  Merită încărcate!

 2. Eva Anca spune:

  Da, e o idee tare buna, in loc sa folosesc vopsea.

 3. Simona Banica spune:

  Eu folosesc și îmi plac mult!

 4. Ilinca spune:

  O recomandare foarte buna, mai ales pentru cei ce nu vor sa apeleze la vopsele permanente.

 5. Sophie spune:

  La mine nu mai funcționează sampoanele nuantatoare, probabil din cauza ca parul meu a fost decolorat si vopsit muult prea mult. Acum doar vopselele adevarate il mai schimba

 6. Raluca L spune:

  Nu am folosit pana acum un sampon nuantator, dar nu e timpul pierdut! Multumesc pentru recomandare!

 7. Gratiela spune:

  Se poate folosi și în sarcina? Tare as face o schimbare de Crăciun…

 8. Bianca spune:

  E o idee super buna, dar ce facem cand suntem satene si avem nuante de roscat?:)) Vreau si eu sa gasesc o varianta pentru diferenta dintre radacina si lungimea parului

 9. Ioana Manu spune:

  Bună idee, chiar voiam să-mi închid puțin nuanța blondului!

 10. Alexandra b spune:

  Si eu folosesc sampon nuantator la fiecare spalare ca sa elimin nuantele de galbui. Sunt excelente aceste sampoane

 11. Le-am incercat si eu pentru a schimbare de scurt timp.

 12. Dana spune:

  Am folosit când am început sa ma vopsesc. Tare mulțumită eram. Sunt o alternativa bună la vopseaua de par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *