Pași mici spre o viață sănătoasă cu Herbalife Nutrition

De Ziua Mondială a Alimentației, Herbalife Nutrition a fost alături de Asociația “Ana si Copiii”, oferind celor 65 de copii din centrul din București kit-uri pentru plantarea ierburilor aromatice, cu scopul de a conștientiza utilitatea acestora în cadrul unei alimentații sănătoase. În ultimii 10 ani, angajații și membrii Herbalife Nutrition s-au implicat activ, oferind ajutor Asociației „Ana și Copiii” – prin susținerea de seminarii educaționale pentru copii și părinți cu accent pe nutriție echilibrată și un stil de viață activ; prin acces la o alimentație sănătoasă, pentru a le oferi o nutriție zilnică și educație despre cum să facă alegerea corectă a alimentelor.


Un kit foarte fain a ajuns și la mine. Am avut două plante aromatice pentru plantat, o cutie cu proteine, vitamine și o carte de bucate Herbalife Nutrition superbă.

herballife nutrition


Despre Herbalife Nutrition


Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției. Misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu ajutorul produselor și a programelor de nutriție excepționale, încă din 1980. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin membrii independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ.


Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări.
Herbalife Nutrition susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei nutriții corecte. De asemenea, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global. Herbalife Nutrition are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume.

“Alimentația corectă este cea care oferă organismului tot ce este necesar pentru o funcționare optimă din toate punctele de vedere. O alimentație corectă nu presupune neapărat un orar fix, fiecare își poate adapta ora de masă în funcție de programul său. Totuși, este indicat ca pe măsură ce avansăm către seară să mâncăm din ce în ce mai puțin. O cină copioasă după ora 18:00 nu e tocmai potrivită, dacă e să ținem seama de ceasurile biologice ale organismului nostru. În privința gustărilor, acestea nu trebuie să depășească 10-15% din aportul caloric al zilei. Un fruct proaspăt sau uscat, o mână de fructe oleaginoase, un baton proteic, un iaurt, iată câteva exemple de gustări sănătoase”,

Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu

Pași mici spre o viață sănătoasă

mic dejun vegetarian

E important să adoptăm un stil de viață sănătos, iar Cartea de bucate Herbalife Nutrition este un bun ghid pentru mese sănătoase, bogate din punct de vedere nutrițional. Eu, una, o răsfoiesc mereu cu plăcere și încerc să prepar unele rețete și să le prezint familiei mele. Schimbările se fac cu pași mici, dar siguri.

COPII PLANTEAZA plante harbalife nutrition

V-am arătat pe rețelele de socializare cum am plantat noi plantele aromatice primite. Acum, după aproape două săptămâni au răsărit plantele. Încă sunt mici și abia aștept să le putem consuma. Maia are grijă de ele și încearcă să nu uite să le ude în fiecare dimineață. Sunt sigură că vor fi consumate cu mai multă plăcere și fără mornăieli, acum că au participat și ei activ la plantarea lor. De multe ori, unii copii care evită unele preparate, atunci când participă și ei la pregătirea lor, își schimbă părerea.

Vitaminele au ajuns pe mâna soțului meu, care avea nevoie de așa ceva în această perioadă. A început să le ia zilnic și sperăm că îi vor fi de ajutor.


Voi știați despre Herbalife Nutrition?

You may also like...

14 Responses

 1. Stoica. Viorica spune:

  Sunt f ok si trebuie sa te si ti de ele , suntem de obicei delasatori , o sa fac e mereu spusa dar nu prea mult timp indeplinita!

 2. Eva Anca spune:

  O idee foarte buna, si eu tot imi planuiesc sa plantez acasa plante aromatice, ador sa le folosesc la gatit.

 3. Gratiela Vlad spune:

  Am folosit aceste produse de mult, cand incepusem sa iau in greutate. Apoi nu am mai simtit nevoia. Dupa ce nasc intentionez iar sa intru la „regim”

 4. si noi am plantat semintele, am vazut ca iese ceva acolo 😀 am inceput sa iau si vitaminele, ca deh, oboseala isi spune cuvantul!

 5. Silvia spune:

  O idee excelentă și spor la udat Maia!

 6. Dana spune:

  Herbalife nutrition sunt printre cele mai apreciate și benefice produse.

 7. Simona Banica spune:

  Sunt produse super bune!!

 8. Nu le-am folosit, dar e important să conștientizăm cât de importantă este alimentația sănătoasă.

 9. Denisa spune:

  Stiam de produsele lor, cred ca in trecut am si folosit.

 10. Mirela Marin spune:

  Ştiam despre Herbalife Nutrition, chiar am fost la un moment dat şi am făcut un fel de evaluare, dar nu am continuat.
  Sănătatea este prioritară iar pentru o sănătatea bună avem nevoie de un regim alimentar sănătos şi echilibrat. Herbalife nutrition asta reprezintă.

 11. Rokolla spune:

  Am auzit de Herbal nutrition doar ca pana acum nu am apucat sa incerc nimic de la ei

 12. Si eu folosesc produse de la ei si chiar sunt faine si ne ajuta sa avem un stil de viata sanatos.

 1. 12 decembrie 2020

  […] o schimbare, dar nu ești mare fan vopsea de păr, așa ca mine. Chiar dacă culoarea dispare mai repede, va […]

 2. 22 decembrie 2020

  […] trecută am primit un colet de PR foarte fain, de la Herbalife Nutrition. Pe lângă minunățiile din colet, am primit și o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *