O parte din hainele Femme Luxe primite în august

Chiar dacă nu la fel de des, încă mai dau comenzi pe Femme Luxe. Acum că Maia a crescut, mai găsesc unele lucruri și pentru ea. Acum vreo lună, două colete Femme Luxe au ajuns la noi. Despre o parte din hăinuțele primite vă vorbesc astăzi, iar despre cealaltă parte vă voi vorbi zilele viitoare pe celălalt blog.

Sunt câteva piese care nu ni s-au potrivit și pe care încă nu știu cum să le fotografiez. Așadar, astăzi vorbim despre cele care au fost purtate și pe care am reușit să le pozez. Două dintre piesele vestimentare despre care vorbim azi le-ați mai văzut la noi, dar am și un trening nou, pe care nu vi l-am mai prezentat. Nici de data aceasta nu mi-am luat nimic din White Dresses și nici măcar din Black Dresses, deoarece modelele disponibile nu cred că ar arăta prea bine pe formele mele generoase 🙂 .

Haine de damă de pe Femme Luxe

trening dama femme luxe

Deși acest set din două piese are topul scurt, mi-a plăcut foarte mult. Recunosc că nu port partea de sus niciodată. Nu mă simt comod cu ea și în niciun caz nu cred că mă avantajează. Dar mi-am zis totuși să o pozez, să vă faceți o idee despre cât de frumos este setul acesta.

Pe site găsiți foarte multe seturi de genul acesta. Pe diferite culori, cu top scurt sau lung, mai groase sau mai subțiri. Trebuie doar să alegeți ce vă place mai mult. Sau, bineînțeles, ce vi se potrivește.

Costumul de casă, gri, de mai sus, vi l-am mai arătat. E a doua oară când mi-l comand. E foarte comod și practic și mereu întind mâna după el dimineața. De aceea mi-am mai luat unul. Mai ales acum că toamna e aici și gradele scad, e ținuta de casă perfectă.

Seturile acestea de casă se găsesc de asemenea pe mai multe culori. Modele pot fi ușor diferite, dar materialul este același, iar ele sunt la fel de comode. Mi-am mai luat unul roz, cu topul scurt și sunt la fel de încântată și de el. Bineînțeles, îl port cu un maiou pe dedesupt.

Acum că mă uit mai bine la poza aleasă, îmi dau seama că nu prea îmi scoate în evidență atuurile. După puțină luptă cu mine, o las așa. Nu sunt perfectă și nu vreau să mențin neapărat această aparență. Asta sunt eu, într-una din zilele obișnuite, în care mă trezesc de dimineață, îl duc pe Albert la grădi, mă întorc să o pregătesc pe Maia, apoi merg să îmi recuperez accesoriul preferat de la grădi și să o las pe Maia la școală. Mă întorc, mă ocup de bloguri, de copil și măcar puțin de casă, iar în unele seri mai am și câte o clientă la unghiuțe. Ce să zic… acum, după ce am scris toate astea, dacă mă uit mai atent, arăt chiar bine 🙂 .

Cu gândul la vară…

Atunci când am plasat această comandă era încă călduț. Așadar, i-am mai comandat Maiei o pereche de Denim Shorts. I-am mai luat o pereche la începutul verii și mi-a plăcut foarte mult cum s-au comportat în timp. Blugul este de calitate și surprinzător de rezistent. Arată foarte bine chiar și după multe spălări și multe purtări la joacă, unde nu sunt deloc menajați.

Chiar dacă nu a apucat să îi poarte anul acesta, sunt sigură că îi vor plăcea la fel de mult și vara viitoare. Sper doar că îi vor fi buni, că la cum crește, nu m-aș mira să o strângă. Prima oară când i-am luat modelul acesta de pantaloni scurți, mi-a cerut să îi tai franjurile acelea, deoarece nu îi plăceau. După ce i-a probat și a ieșit cu ei la joacă, s-a răzgândit și s-a bucurat că timpul nu mi-a permis să mă ocup de ei atunci când mi-a cerut să îi modific. Deci, tot răul spre bine 🙂 .


Cam atât despre comanda aceasta. Coletul a ajuns cam în 14 zile, prin curier. Eram obișnuită să ajungă prin Fan Curier, dar de data aceasta a venit cu altă firmă de curierat. Însă, oricât de mult mă chinui, tot nu îmi mai aduc aminte cu care dintre ele. În fine, nu e chiar atât de important acest lucru.

You may also like...

7 Responses

 1. Silvia spune:

  Vă stă foarte bine!

 2. Dana spune:

  Drăguțe și practice alegeri, setul gri e chiar comod și de nelipsit.

 3. Zanfir Anamaria spune:

  Sa le purtați cu drag. Eu n am mai comandat de la ei de mult timp.

 4. Ce dragute sunt hăinuțele, n am luat nimic de la ei.

 5. Simona spune:

  La mine vin cu GLS produsele de la Femme Luxe, tot cam in 2 saptamani. Demult de tot trimiteau prin Fan Courier, insa eu sunt multumita de GLS in oras la mine. Fain primul set de trening, iti vine bine!! Eu mi-am luat o camasa super!

 6. Rokolla spune:

  Imi plac costumele alese de tine. Iti vin ok. Cat despre blugi si eu am stat in dubii daca sa mii iau sau nu

 7. Ador sa imi cumpar haine noi si le port cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *