Din suflet – Demi Moore

Acum vreo două luni a apărut la Editura RAO autobiografia actriței Demi Moore. La mine a ajuns înainte de Crăciun și m-am bucurat că am ocazia să o citesc.

Nu știam nimic despre viața lui Demi Moore, deși am îndrăgit-o mereu, fiind o actriță talentată și un nume important în lumea femeilor puternice. M-a cucerit prin rolul său în Ghost (Fantoma mea iubită) și mereu am considerat că acela a fost filmul care a consacrat-o.

din suflet demi moore autobiografie

Din suflet de Demi Moore – viața bate filmul

Neștiind nimic despre viața personală a actriței, vă mărturisesc sincer că am citit autobiografia pe nerăsuflate, ca pe un roman foarte bun.

Demi Moore a avut o viață grea, plină de încercări și întâmplări care ar fi afectat pe oricine. Și, așa cum era de așteptat, întreaga sa copilărie, dar și adolescența trăită, i-au influențat viața de adult.

Demi Moore a trecut prin multe. De la a fi vândută de mama sa la dependențe diferite și divorțuri. O viață plină, pe care nu o doresc nimănui, deși se pare că a avut și părți bune.

Toate aceste lucruri au ajutat-o să devină femeia din ziua de astăzi. Mamă dedicată și actriță de succes.

Mi-a plăcut mult sinceritatea de care Demi Moore a dat dovadă în această autobiografie. A recunoscut când a greșit și faptul că s-a purtat groaznic cu unele persoane care nu meritau. Mi-a plăcut că și-a conștientizat greșelile, traumele și că, în timp, a reușit să își controleze problemele.

În autobiografia sa, Din suflet de Demi Moore – apărută la Editura RAO, găsim poze din tinerețea actriței, de pe vremea când era doar Demi – o fată care se muta mereu și care era nevoită să suporte certurile părinților. O fată complexată și dornică de iubirea și atenția familiei. Încă de mică Demi a dat dovadă de adaptabilitate, iar acest lucru a ajutat-o atunci când și-a început cariera de actriță.

Sunt multe de spus despre această autobiografie, despre viața lui Demi Moore. Dar mai bine vă las pe voi să o descoperiți. Din suflet se poate comanda de aici, acum cu reducere.

You may also like...

17 Responses

 1. Valeria Chertes spune:

  Mulțumim pentru recomandare!

 2. Eva Anca spune:

  Wow, m-ai făcut să-mi doresc să citesc și eu cartea asta.

 3. Silvia spune:

  M-ai facut curioasă!

 4. Dana spune:

  Nu am citit nicio autobiografie, însă aceasta cu siguranță merita. Și eu o îndrăgesc pe actrița Demi Moore și mi-ar plăcea să îi cunosc viața.

 5. Laura spune:

  Cred că este greu să îți expui viața așa cum a facut-o ea și, în același timp, trebuie să ai mare curaj. M-ai făcut curioasă!

 6. Deyutza spune:

  Nu am citit nici o autobiografie pana acum, dar asta cred ca mi-ar placea. Cred ca imi pun cartea pe wishlist, pe viitor sa o caut si eu

 7. Ilinca spune:

  Foarte interesant! O pun pe lista mea de citire.

 8. Imi plac biografiile pentru ca prezinta faptele, emotiile, sentimentele reale prin care au trecut niste oameni importanti care cumva ne-au marcat vietile.

 9. Mi-am propus ca anul acesta sa citesc mai multe biografii, o pun si pe aceasta pe lista.

 10. Simona spune:

  Sunt frumoase biografiile, ne invata multe despre oamenii pe care ii admiram si despre cat de diferiti suntem, dar asemanatori in acelasi timp! Mersi pentru recomandare.

 11. Marin Mirela spune:

  Știu de apariția cărții, dar nu am apucat să o iau. Este însă pe lista de căți pe care vreau să le citesc cât mai curând.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 12. Nu prea stiu mai nimic despre viata lui Demi Moore, cred ca o sa citesc cartea.

 13. Simona Banica spune:

  Mi as dori sa citesc este o actriță pe placul meu!

 14. Cristina spune:

  Și pe mine m-a cucerit cu filmul “ Fantoma mea iubita “… cred ca toți o știm de acolo…:
  Acum a aparut și la săptămâna modei, nici nu zici ca are varsta pe care o are…
  Foarte interesant ca și a scris autobibliografia …

 15. Chiar m-ai facut curioasa. O sa ma apuc repede sa o citesc.

 1. 1 februarie 2021

  […] Din suflet – părerea mea se poate citi aici. […]

 2. 5 februarie 2021

  […] coletul primit de la Editura RAO înainte de Crăciun. Cum despre Îngerii dreptății și despre Din suflet v-am vorbit deja, era timpul să vă spun câte ceva și despre acest […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *