Între surori – Kristin Hannah

V-am mai spus cât de mult îmi place cum scrie Kristin Hannah, nu-i așa? Ador toate cărțile ei, chiar dacă mă fac să plâng, de cele mai multe ori. Are un stil de scriere atât de plăcut, încât nici măcar nu îmi dau seama când dau ultima pagină. Reușește mereu să mă introducă în povestea pe care ea a scris-o și să mă facă să mă indentific cu unele personaje. Să sufăr alături de ele, să mă bucur și să sper…

M-am gândit că Între surori va fi o poveste de familie încâlcită, plină de greutăți peste care personajele noastre vor trece. Credeam că va fi un roman destul de ușurel, plăcut, despre regăsire, acceptare și iubire între surori. Ei bine, nu am fost departe de adevăr, dar romanul a fost mai mult de atât. Bineînțeles că mi-a smuls și câteva lacrimi, dar m-a lăsat și cu sentimentul că orice este posibil, că doar Dumnezeu ne știe șansele și că nu trebuie să renunțăm niciodată, indiferent de ceea ce trebuie să înfruntăm.

intre surori,kristin hannah,recenzie

Între surori de Kristin Hannah – despre iubire, devotament și speranță

Meghann și Claire sunt surori vitrege. Au împărțit câțiva ani din copilărie nu prea plăcuți. Cu o mamă care își vedea doar propriul interes, propriile sale nevoi și fără vreun tată care să le poarte de grijă.

Meg era cea mai mare dintre ele și mereu i-a purtat de grijă surorii sale. Când lucrurile păreau să scape de sub control, Meg l-a căutat pe tatăl lui Claire și acolo s-a produs ruptura. Acesta a luat-o pe Claire și era hotărât să se comporte ca un adevărat tată. Meghann nu s-a simțit la fel de bine-venită și s-a îndepărtat.

Acum, la maturitate, Meg este un avocat de succes. Dar este singură, bântuită de regrete. Claire este o mamă singură, care are șansa să cunoască dragostea adevărată. Cele două surori își vorbesc rar. Dar când Meg află de nunta pripită a lui Claire, se oferă să meargă acolo, să îl cunoască pe bărbatul care i-a furat inima și să o convingă că greșește.

Ajunsă acolo, văzând încântarea surorii sale, încearcă să devină un sprijin pentru ea și se ocupă de pregătiri. Cele două surori încep să se cunoască cu adevărat, să petreacă timp împreună, chiar dacă mereu se simt ca pe un câmp minat în care aproape orice vorbă se dovedește a fi o bombă, iar una dintre ele ajunge să sufere. Dacă vor reuși cele două surori să devină o familie, vă las pe voi să aflați.

Între surori de Kristin Hannah se poate comanda de pe Libris.ro.

You may also like...

16 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Suna bine din descrierea ta, sunt curioasa de carte.

 2. Silvia spune:

  Deja îmi place !

 3. Imi place descrierea , am zis ca voi citi si carti din genuri pe care nu le-am abordat pana acum

 4. Ana Maria B spune:

  Intotdeauna mi-am dorit sa vad cum ar fi fost viata mea daca as fi avut o sora asa ca sunt curioasa sa citesc aceasta carte.

 5. Alexa spune:

  Pare o carte extrem de interesanta și captivanta! Trebuie sa o citesc și eu!

 6. Mi se pare că e genul de carte pe care aș citi-o cu drag, îmi place mult prezentarea ta 🙂

 7. Simona spune:

  Am tot auzit de aceasta carte si sper sa imi placa si mie. Am cateva carti de la Kristin Hannah in biblioteca. Isi asteapta randul.

 8. Cartea care nu putea lipsi din biblioteca mea, urmeaza sa o citesc.

 9. Pare un subiect bun, ma atrage descrierea ta, incat am sa o iau in vedere.

 10. Dana spune:

  Încă o poveste minunata și plina de emoție a autoarei! Sigur mi-ar plăcea!

 11. Ion Anamaria spune:

  Mmm..imi place descrierea, daca spui ca ti a smuls si cateva lacrimi…e de citit.
  Merci de recomandare.

 12. Ce poveste frumaosa! Cred ca este genul de lectura care te invita la relaxare si la emotie

 13. O trec pe lista de lecturi pentru viitorul apropiat ❤️

 14. Rokolla spune:

  Descrierea este foarte placuta si captivanta. Im idoresc si eu s-o citesc

 15. Abia astept sa mi-o iau si eu. Sigur e tare, tare frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *