Soția secretă – Gill Paul

Mi-am dorit Soția secretă de Gill Paul încă de când i-a fost anunțată apariția. Una dintre cumnatele mele extrem de atente, a știut și mi-a dăruit-o anul trecut de ziua mea sau poate de Crăciun. Nu mai știu exact, dar nici nu mai contează.

Atunci când am văzut coperta cărții și titlul am fost cucerită. Nu am citit nici măcar descrierea de pe coperta a patra, dar sigur nu vă mirați. Știți deja, dacă mă urmăriți, că fac asta destul de des. Mă așteptam la altfel de intrigă, la altfel de soție secretă. Mă așteptam la un thriller care să mă țină cu sufletul la gură. Am găsit cu totul altceva, dar nu am fost deloc dezamăgită. M-am bucurat de surpriză și am savurat povestea așa cum merită. Îmi plac ficțiunile istorice, îmi plac poveștile inspirate din fapte reale, iar despre familia Romanov nu citisem nimic niciodată. Acestea fiind spuse, vă puteți da seama cât de încântată am fost de Soția secretă. Deși romanul este ușor static, nu m-am plictisit deloc și am urmat firul poveștilor cu interes.

Soția secretă – despre iubire, promisiuni, nedreptate, crimă și vinovăție

Kitty se refugiază la o cabană din America, în 2006, după ce a fost dezamăgită de soțul său. Ea moștenise această cabană de la un străbunic despre care nu știa absolut nimic. Kitty profită de acest mister pentru a uita de propriile probleme. Ea găsește acolo diferite lucruri care o fac să sape mai adânc și să își dorească să afle povestea străbunicului său, Dimitri.

sotia secreta

În 1914, Dimitri o cunoaște pe Marea Ducesă Tatiana. Cei doi se îndrăgostesc și își doresc o viață liniștită împreună, după ce avea să se sfârșească războiul. Totuși, lucrurile iau o întorsătură groaznică pentru familia Romanov, iar Dimitri încearcă să îi salveze.

Gill Paul crează o poveste în jurul acestor două personaje. Această poveste este plină de nedreptate, barbarie, ură și… iubire. Gill Paul a scris acest roman cu speranța că unele speculații cu privire la familia Romanov ar fi adevărate. Acest lucru mi-a adus aminte de acest roman, pe care l-am citit cu aceeași plăcere.

Dacă vă plac romanele de acest gen, nu ratați Soția secretă de Gill Paul.

You may also like...

21 Responses

 1. Eva Anca spune:

  O am si eu, doar ca inca nu am citit-o.

 2. Dana spune:

  Chiar eram foarte curioasă în privința acestei cărți. M-ai convins că e poveste foarte interesanta.

 3. Silvia spune:

  Frumoasă prezentare !!!

 4. Silvia spune:

  Frumoasă prezentare !

 5. anasylvi spune:

  Mi se par interesante aceste teorii, iar unele intamplari de atunci au dat nastere la multe zvonuri si ceva mister. Multumesc pentru recomandare!

 6. Acum m-ai facut si mai curioasa decat eram. Si eu credeam tot ca va fi thriller…

 7. Paveliuc Petro spune:

  Multumim pt recenzie! Am si eu aceasta carte,dar inca nu am citit-o.

 8. Anamaria B spune:

  O carte superbă

 9. Andraș Andreea spune:

  Am citit si eu cartea acum cateva luni si mi-a placut.❤

 1. 14 august 2020

  […] Gill Paul […]

 2. 9 ianuarie 2022

  […] când am citit cărțile de ficțiune despre familia Romanov – familia regală a Rusiei (în Soția secretă și Fiica pierdută), am rămas mult timp în poveste. Am căutat informații pe internet și am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *