Mărțișorul – simbolul primăverii, declanșator de amintiri

Știu că mai sunt două săptămâni din februarie și că poate mulți dintre voi nu v-ați gândit încă la mărțișoare, dar eu vreau neapărat să mă laud cu ale mele.

Anul acesta am hotărât să le comand de pe iMartisoare.ro și sunt foarte încântată de coletul primit. Cred că vă aduceți aminte că zilele trecute vi le-am arătat pe rețelele de socializare și mi-am exprimat acolo bucuria.

Adevărul este că mărțișoarele mi-au adus tot timpul zâmbetul pe buze. La noi în zonă bărbații primesc de la femei mărțișoare pe 1 martie, iar pe 8 aceștia se revanșează cu flori sau ciocolată.

Încă de când eram la grădiniță adoram aceste obiceiuri și îmi aduc aminte cât de încântate eram toate fetele când sosea 1 martie. Îmi aduc aminte și ce luptă era, mai ales când eram mai mari, în generală 🙂 . Cum fugeau băieții când deja pieptul le era plin și nu mai știau ce să scrie pe listă. Bineînțeles că aveau liste, altfel cum să țină socoteala? Eu am trei frați, iar părinții noștri, în martie, cumpărau ciocolată cât nu cumpărau tot anul. 🙂

Și acum se păstrează tradiția. Băieții încă primesc mărțișoare. Dar, în ultimii ani, au început și fetele să primească. Lucrurile se schimbă… O fi bine, o fi rău?

De unde am cumpărat mărțișoare în 2021?

Anul acesta, în 2021, am ales să comand mărțișoare de pe iMartisoare. Anul trecut, mama a comandat de pe acest site și mi-au plăcut foarte mult. Așadar, mi-am dorit să oferim și noi mărțișoare minunate anul acesta.

bratara martisor,martisor bratara,bratara,martisor personalizat

La ei pe site am găsit tot felul de mărțișoare. Unicat, broșe, pandantiv, cu animăluțe, cu motive tradiționale, dar și brățări mărțișor. Sunt superbe toate!

Încă de când am deschis coletul am observat atenția la detalii pe care cei de la iMartisoare o oferă clienților. Fiecare mărțișor a venit însoțit de propriul plic imprimat, iar printre cele comandate aveam și unul cadou. Mărțișoarele sunt robuste și rezistente. Brățările mărțișor personalizate sunt superbe, având un font foarte frumos, elegant.

martisoare brosa,martisoare,martisoare ieftine

Sunt foarte încântată de alegerile mele. Abia aștept 1 martie, să aducem bucurie cu ele! Voi v-ați pregătit deja mărțișoarele?

You may also like...

11 Responses

  1. Dana spune:

    Şi eu m-am pregătit de primăvară cu mărţişoarele minunate de pe acest site! Sunt tare frumoase modelele pe care le-ai ales!

  2. Am pus si eu de-o comanda la ei si Doamne, ce frumoase sunt!

  3. Când eram copil, mă bucuram enorm să primesc martisoare și ma laudam cu numarul lor.

  4. Imi place cum au pastrat modelele traditionale pe martisoare, nu prea gasesti asa ceva.

  5. Silvia spune:

    Îmi plac foarte mult!

  6. ellafairytale spune:

    Ce frumoase sunt acelea tip bratara. Pe o brosa sau o bratara as merge si eu.

  7. cudrag.cristina spune:

    Au modele foarte frumoase, unele pe care le vad pentru prima oara. 🙂

  8. Eva Anca spune:

    Ce frumoase sunt! Ai ales modele chiar frumoase. Si eu tot de pe site-ul lor am luat martisoare pentru acest an.

  9. Marin Mirela spune:

    Sunt minunate mărțișoarele de pe iMărtișoare!
    Bine că mi-ai amintit să iau și anul acesta mărțișoare de la ei.
    Mulțumesc!

  10. Abia astept martie! Ador martisoarele.

  11. Simona Banica spune:

    Minunate abia astept sa vina Martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *