Parfum remake Good Girl Carolina Herrera

Dacă vă numărați printre cititorii mei fideli, știți deja că îmi plac lucrurile frumoase. Mereu voi întinde mâna după o carte care are o copertă frumoasă și voi alege un semn de carte deosebit. Mereu am grijă la pozele pe care le fac și încerc să nu-mi transform blogurile sau paginile de social media într-un kitsch. Bineînțeles că țin cont de aspect chiar și atunci când îmi cumpăr parfumuri. Așadar, nu cred că vă miră faptul că mi-am dorit foarte mult un parfum Good Girl Carolina Herrera, chiar dacă nu am avut ocazia să miros măcar o mostră. Mi-am dorit parfumul în formă de pantof și cu asta basta.

Deși îl adăugasem acum mult timp în wishlist, nu reușisem să mi-l comand. Așadar, atunci când l-am observat în oferta de parfumuri remake a celor de la Cosmetice by Sara, nu am ezitat. 😀

Parfum remake Good Girl Carolina Herrera – Yes or no?

Din punctul meu de vedere, primește un mare YES! Parfumul miroase foarte bine! Este exact pe gustul meu, fiind suficient de dulce, dar fără să exagereze. Design-ul sticluței este exact cum mă așteptam să fie, după ce am studiat mult parfumul pe internet. Arată foarte bine și se bucură de un loc special în baia mea.

Parfumul remake Good Girl Carolina Herrera de la Cosmetice by Sara mi-a făcut o impresie foarte bună și de aceea l-am tot recomandat celor din jur. Pe pielea mea persistă undeva la 3 ore, iar pe haine ceva mai mult. Știm cu toții că persistența este influențată de PH-ul fiecăruia, așadar, eu sunt mulțumită de pantoful meu 🙂 .

parfum remake good girl carolina herrera

Experiența mea cu Cosmetice by Sara

Pentru a comanda parfumul am discutat cu ei pe pagina de facebook Cosmetice by Sara. M-a întâmpinat o persoană drăguță și dornică să mă ajute să-mi primesc pantoful mult dorit 😉 . Astfel, am primit exact parfumul ales.

Coletul mi-a fost expediat prin poștă și a fost foarte bine ambalat. A ajuns la mine întreg, fără defecte și fără ca ambalajul să fie deteriorat. Ce puteam să-mi doresc mai mult?

Acestea fiind spuse, vă puteți da seama că sunt foarte mulțumită de decizia de a încerca un parfum remake Good Girl Carolina Herrera de la Cosmetice by Sara. Cu siguranță voi mai apela la ei.

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Sunt curioasă și eu de parfumul ăsta, m-am tot uitat la el, doar că nu am avut nici eu ocazia să testez vreo mostră, să mă asigur că mi-ar plăcea.

 2. Silvia spune:

  Pe mine m-a dat gata aspectul!

 3. Dana spune:

  Chiar miroase frumos acest parfum! Și arată și bine!

 4. Sunt curioasa sa testez un astfel de parfum remake, pretul le recomanda.

 5. ellafairytale spune:

  Mi-am mai cumparat si eu testere, nu spun nu unui parfum niciodata.

 6. Simona spune:

  Am si eu un remake al acestui parfum si mi se pare intensa aroma si persista bine. As vrea sa incerc si eu de la recomandarea ta.

 7. Banuiesc ca la noi parfumurile remake au mare succes, desi parca tot ceva original as pune pe piele, nu?

 8. Un parfum nou si bun este intotdeauna un rasfat bine meritat.

 9. Rokolla spune:

  Am parfumul original si miroase tare bine. Chiar este un parfum care merita. Cred ca merge si in varianta remake atunci cand vrei sa mirosi perfect si nu vrei sa folosesti varianta originala

 10. Simona Banica spune:

  Nu am mi as dori mult sa încerc

 11. Am si eu parfumul asta si miroase tare placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *