O zi cu bunica / O zi cu bunicul

Nu de foarte mult timp, cei de la Editura Paralela 45 ne-au trimis un colet cu diferite cărți, atât pentru mine, cât și pentru copii. Printre ele, am avut și aceste două cărți pentru copii mici pe care vreau astăzi să le aduc în atenția voastră.

O zi cu bunica și O zi cu bunicul de DE WOLF Alex și VAN DAM Arend sunt două cărticele tare frumoase și care cu siguranță sunt pe gustul copilașilor mici.

carti pentru copii mici

Ambele cărți sunt frumos ilustrate. Coperțile sunt cartonate, rezistente și frumos colorate. Textul este simplu. Conține propoziții scurte și formulate pe înțelesul celor mici. Fiecare carte are 32 de pagini. Nu e nici prea scurtă, dar nici prea lungă, astfel încât copilașul să își piardă răbdarea. Fiecare cărticică are și câte o diplomă frumoasă. În O zi cu bunica găsim o diplomă pentru bunica, iar în O zi cu bunicul una pentru bunicul.

o zi cu bunica, o zi cu bunicul

Cărți pentru copii mici – O zi cu bunica / O zi cu bunicul

În O zi cu bunica, bunica se asigură că micuța sa nepoată ajunge la timp la ore. Deși pare un lucru banal, aceasta trebuie să se asigure că nepoata ei are tot ceea ce îi trebuie. Așadar, atunci când își dă seama că nu are jucăria de pluș, bunica o aduce. Atunci când își aduce aminte de echipamentul de sport, bunica se asigură că i-l aduce. Atunci când începe ploaia, bunica aduce umbrela. Bunica face orice pentru ca nepoata ei să aibă un început de zi frumos.

carte pentru copii o zzi cu bunica

În O zi cu bunicul, acesta își duce nepotul într-o țară îndepărtată, unde au parte de o mulțime de aventuri. Chiar dacă bunicul voia doar să doarmă, în acea zi ploioasă, îi face pe plac micuțului și au parte de multă, multă distracție și aventură, chiar dacă nu ies din casă. Bunicul își merită diploma pentru cel mai amuzant bunic, nu-i așa?


Cărțile ilustrate pentru copii mici O zi cu bunicul și O zi cu bunica, pot fi comandate de aici.

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce dragute sunt! Cu siguranta sunt pe placul celor mici!

 2. Simona Banica spune:

  Ce poveste draguta!

 3. Dana spune:

  Par tare frumoase, iar prezentarea cărții, cu Albert, minunată!

 4. anasylvi spune:

  Arata bine si cred ca sunt si foarte simpatice. In plus, par rezistente. O alegere buna!

 5. Ce simpatice sunt! Sigur i-ar placea si lui Darius.

 1. 26 mai 2020

  […] ce cărți frumoase au primit copiii, mei de la Editura Paralela 45. Despre o parte dintre ele v-am vorbit deja, despre altele urmează zilele acestea. Astăzi m-am gândit să vă prezint două cărți frumoase […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *