Idei de cadouri sportive

Se apropie Sărbătorile Pascale și, așa cum ne-am obișnuit, îl așteptăm cu drag pe iepuraș. Știm cu toții că Paștele nu este în niciun caz despre cadouri, dar de ce să nu profităm de fiecare ocazie să oferim și să primim ceva frumos și util.

Poate adulții nu pun atât de mult accent pe cadouri, dar cei mici abia așteaptă ceva nou și frumos. Ai mei se bucură mereu când primesc ceva și abia așteaptă un nou motiv să deschidă un cadou frumos împachetat.

Cum deja e plină casa de jucării, mă gândesc serios să apelez din nou la Decathlon și să le fac cadouri sportive, de care se vor bucura toată vara. De când ne-am mutat, copiii mei petrec mult timp afară, în cartier, alături de alți copii care locuiesc la bloc. Se distrează cât e ziua de lungă. Ba joacă jocuri între ei, precum Flori fete sau băieți, ba scot bicicletele sau trotinetele și se întrec sau se joacă de-a hoții și polițiștii. Sunt zile în care Maia iese doar cu fetele și în cazul acesta își iau rolele și se plimbă, în timp ce pun țara la cale.

Și Albert este tot mai atras de copii și dorește să se joace cu ei afară. Din fericire, sunt și copii de vârsta lui și cresc frumos împreună. Așadar, are și el nevoie de diferite lucruri, pentru a se integra printre ei și a se juca împreună.

În articolul de astăzi vreau să vă prezint câteva sugestii de cadouri sportive pe care le putem oferi cu succes unui copilaș activ.

Cadouri sportive de la Decathlon

 1. Skateboard Play 120 Copii 3-7 ani OXELO. Acest tip de skateboard este special creat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani. Arată foarte bine, atrăgând atenția și stârnind interesul celor mici. Are trucks-uri adaptate vârstei și permite o învățare rapidă și sigură. Perfect, nu-i așa?
 2. Trotinetă cu Suspensie şi Frână pe Ghidon Mid 5 Mov-Corai Copii OXELO. Deși trotinetele simple sunt la fel de distractive și acceptate de copii, această trotinetă are suspensie și frână pe ghidon. Acest lucru permite copilului să frâneze mai ușor și, zic eu, să „conducă” mai în siguranță. Suspensia face plimbarea mai lină, trecând mai ușor peste spațiile dintre pavaje.
 3. Minge Fotbal F100 Mărimea 5 Galben Copii. O minge este mereu un cadou potrivit, mai ales pentru un băiat. Niciodată nu se demodează și niciodată nu cred că vom auzi un grup de copii că refuză mingea. Trebuie să recunoaștem că mingea este o jucărie accesibilă tuturor și este apreciată atât de copii cât și de adulți. Ai mei au o mulțime de mingi, dar dacă mâine vin cu una nouă se vor bucura de parcă nu au văzut niciodată una mai frumoasă. Nu toate cadourile trebuie să fie scumpe. E important să păstrăm limita pe care ne-o permitem și să-i învățăm să se bucure de orice surpriză, indiferent cât costă.
cadouri sportive decathlon

În secțiunea Idei cadouri sportive de pe Decathlon mai găsiți și alte lucruri accesibile pe care le puteți oferi cadou. Eu mă gândesc să le iau și adidași, deoarece au nevoie la joacă de încălțăminte ușoară și rezistentă.

You may also like...

8 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte bune idei! Și eu prefer cadourile sportive pentru Denisa, măcar o încurajează să facă puțină mișcare.

 2. Silvia spune:

  Idei de cadouri excelente!

 3. Simona Banica spune:

  Super frumoase idei de cadouri

 4. Simona Banica spune:

  Super frumoase idei de cadouri

 5. Dana spune:

  Minunate idei de cadouri! Cu siguranță copiii vor fi foarte încântați!

 1. 17 mai 2021

  […] și chiar niciodată nu mă plictisește acest subiect. Deși ne place să oferim și să primim cadouri, uneori alegerea unuia potrivit poate să ne dea bătăi de cap. Așadar, voi continua să vin cu […]

 2. 10 iunie 2021

  […] m-am gândit că e cazul să ne pregătim așa cum trebuie pentru vară și să adaug în coș, pe Decathlon, câteva articole perfecte pentru unele sporturi de […]

 3. 26 august 2021

  […] Voi ce părere aveți? Vă bucurați că ai noștri copii se întorc înapoi la sport? […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *