Modlet – un magazin cu încălțăminte accesibilă

La fel ca orice femeie, am și eu o mare slăbiciune pentru încălțăminte. Dacă ar fi după mine și nu după portofelul meu, aș avea câte o pereche de încălțăminte diferită pentru fiecare ținută pe care o am în dulap. Dar, cum nici bugetul și nici spațiul nu îmi permit, îmi iau încălțăminte potrivită pentru fiecare sezon în parte și care poate fi asortată la mai multe ținute diferite.

Urmăresc diferite firme producătoare de încălțăminte de damă, dar și magazine online de specialitate. Aleg mereu ceea ce mi se pare mai frumos, dar și mai avantajos. Fie că îmi place sau nu, prețul contează pentru mine atunci când merg la cumpărături, fie ele în magazinele fizice sau în magazinele online. De aceea vă și pot da și câteva recomandări dacă doriți.

În articolul de astăzi, vreau să vă prezint câteva modele de încălțăminte potrivită pentru toamnă și iarnă, pe care le-am găsit în magazinul online Modlet și pe care acum o putem achiziționa la jumătate de preț. Site-ul are o categorie special creată pentru încălțămintea care poate fi achiziționată la jumătate de preț. Tot ce trebuie să facem este să adăugăm perechea dorită în coș, iar prețul se va înjumătăți în mod automat. În această categorie se găsește și încălțăminte bărbătească. Așadar, nu doar doamnele sunt răsfățate de către Modlet.

Trei modele de încălțăminte din categoria Plătește jumătate de pe Modlet

Acești bocanci negri cu talpă groasă și fermoar nu pot trece neobservați. Sunt absolut superbi, din punctul meu de vedere. Îmi place mult talpa groasă, dar și faptul că au șireturi. Bocancii sunt confecționați din piele ecologică și sunt îmblăniți, asigurând confort, dar și căldura necesară în sezonul rece.

Am observat că aceste ghete cu fermoar sunt în mare vogă în această toamnă. Am și eu o pereche, pe crem și adevărul e că sunt foarte comode, suficient de călduroase și arată tare bine. Mi-ar plăcea și o pereche albastre, deoarece sunt mare fan al acestei culori, în general. Sunt din piele ecologică, iar acel elastic decorativ le oferă acel ceva ce le scoate din anonimat.

Ghetele roz cu șiret sunt sport și sunt un must have în garderoba oricărei femei. Bineînțeles, dacă nu vă place rozul, există alternativă. Pe site le găsiți și pe negru. Acest tip de ghete sunt călduroase, fiind plușate. Se închid cu șiret, au talpa suficient de înaltă pentru a vă apăra de umezială și sunt din piele ecologică. Nu știu care este părerea voastră, dar eu zic că arată bine de tot. Îmi plac tare mult și deja mă și văd purtându-le în ținutele mele sport din perioada aceasta.

Sper că vă plac modelele alese de mine și veți fi curioase să intrați pe site și să vedeți ce altă încălțăminte mai găsiți la jumătate de preț.

You may also like...

3 Responses

  1. Silvia spune:

    Frumoase toate!!!

  2. Dana spune:

    Mereu găsesc încălțăminte frumoasă și de calitate la Modelt. Îmi place mult magazinul și modelele alese de tine!

  1. 29 octombrie 2022

    […] precum beauty sau fashion. Căci adevărul e că oricât ne-ar plăcea nouă să mergem la shopping și să ne înnoim garderoba la începutul fiecărui sezon, avem nevoie și de alte lucruri care […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *