De unde cumperi echipamente HoReCa pentru afacerea ta?

Atunci când dorești să își deschizi o afacere, nu e suficient să ai ideea potrivită, spațiul optim și banii necesari. E foarte important să alegi echipamente horeca care să te ajute și pe care să te poți baza pe termen lung.

echipamente horeca pentru afacerea ta

Fiind vorba de o investiție uriașă și importantă, trebuie să faci puțină cercetare și să ții cont de câteva aspecte:

 • cât de mare este afacerea ta. Dacă vorbim de un hotel cu restaurant și o bucătărie uriașă nu este același lucru cu o discuție despre o mică cafenea cu cafea bună și cărți la îndemână, așa cum visez eu. Dimensiunile afacerii ne ajută să alegem capacitatea aparatelor de care avem nevoie.
 • de ce fel de aparate horeca ai nevoie cu adevărat. O pizzerie nu poate funcționa fără cuptoarele de pizza optime, nu-i așa?
 • calitatea echipamentelor nu trebuie ignorată
 • firma să ofere servicii de mentenanță. Service-ul se dovedește mereu a fi aproape cel mai important aspect. Nu este aparat care să nu se strice uneori, dacă este folosit intens și nimeni nu își dorește să fie nevoit să se descurce fără o piesă importantă pentru mult timp.

Cum alegi echipamentele horeca necesare?

Ei bine, pentru a alege echipamentele horeca necesare pentru ca afacerea ta să funcționeze cât mai bine, trebuie în primul rând să știi exact ce dorești să vinzi și pe ce te vei axa. Astfel nu vei cumpăra echipamente care se vor dovedi a-ți fi de prisos.

De asemenea, ar trebui să ții cont de părerea unui specialist. De exemplu, www.lancom.ro oferă și consultanță. Lancom are stoc propriu, garantie, service, livrare rapidă și soluții de finanțare. Așadar, pare a fi ajutorul de care orice afacere la început de drum are nevoie. Trebuie să recunoaștem că fără consultanța potrivită, de cele mai multe ori facem greșeli, iar când vorbim de o afacere la început de drum, nimeni nu are nevoie de acele greșeli care să consume timp, bani și energie.

Echipamentele horeca nu înseamnă doar cuptoare, plite și alte aparate pentru gătit. Echipamentele horeca includ și cuțitele, mesele, feliatoarele sau vitrinele – lucruri de care nimeni nu se poate lipsi. Așadar, fă cercetarea necesară, investește conștient și inteligent!

You may also like...

11 Responses

 1. Ana Maria spune:

  Un articol foarte interesant și de folos celor ce au nevoie de aceste informații.

 2. Nicoleta spune:

  Multumesc mult pentru informatie si pentru link 😉

 3. De tinut minte pe cand ne vom deschide restaurantul mult visat.

 4. Întotdeauna trebuie sa fii profesionist si sa iei cele mai bune lucruri pentru afacerea ta

 5. Mihaela spune:

  E bine de stiut ca exista astfel de magazine de unde poti cumpara tot ce ai nevoie pentru afacerea ta.

 6. Denisa spune:

  E important sa cumperi echipamente calitative. E bine de stiut si de unde exact sa le cumperi.

 7. Ana spune:

  Calitatea este importanta mereu, dar mai alea atunci cand ai un business.

 8. Simona spune:

  Mersi pentru ponturi! Chiar e util sa avem echipamente de calitate cand incepem o afacere…

 9. Marin Mirela spune:

  Ca în orice domeniu, pentru rezultate reușite este nevoie de consultanță avizată și de produse bine alese, de calitate, fiabile. Iar în Horeca, cu atât mai mult.

 10. Rokolla spune:

  Atunci cand mi-am deschis afacerea am studiat foarte mult piata si tot ce era disponibil pe piata. Am ales sa iau totul dintr-un singur loc si asta pentru ca aveam ceva discounturi care ma avantajau

 11. E bine de stiut si de apreciat industria Horeca mai ales ca au avut parte de 2 ani grei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *