Magie cu susul în jos. Bucluc & balamuc – impresii carte

Magie cu susul în jos. Bucluc & balamuc de Sarah Mlynowski, Lauren Myracle și Emily Jenkins este al doilea volum din seria Magie cu susul în jos. Despre primul volum Maia v-a vorbit acum mai bine de un an. Deoarece știam cât de mult i-a plăcut, atunci când a apărut următorul volum l-am și adăugat în wishlist, iar mai apoi i l-am comandat.

La Corint Junior mereu găsesc câte o carte interesantă pentru copiii mei. Fie că doresc un roman captivant pentru Maia, o poveste atractivă pentru Albert, vreo carte de activități sau atlase știu sigur că de la această editură nu voi pleca cu mâna goală. În plus, trebuie să știți că au prețuri bune și mai mereu tot felul de promoții.

„Trei scriitoare de primă clasă își pun laolaltă îndemânarea de a scrie pentru a spune povestea unei fetițe cu puteri magice neadaptate și care încă învață să accepte că este diferită… Nory este un personaj foarte bine construit, care stârnește multă empatie.“ (Children’s Literature)

Despre acțiunea cărții nu vă voi spune eu prea multe, ci vă voi invita să urmăriți video-ul de mai jos pe care l-a filmat Maia. Ignorați-l pe Albert, pe care nicicum nu am reușit să-l fac să tacă 🙁 .

Ce vreau eu să vă mai spun e că Magie cu susul în jos este acum și film la Disney și este difuzat pe Disney Channel. Se bucură de mare succes, dar nu e de mirare. Ideea este amuzantă, interesantă și captivează chiar și adulții, nu doar copilașii.

Maia povestește Magie cu susul în jos. Bucluc & balamuc de  Sarah Mlynowski, Lauren Myracle și Emily Jenkins

Magie cu susul în jos. Bucluc & balamuc de  Sarah Mlynowski, Lauren Myracle și Emily Jenkins se poate comanda de la Corint Junior. Dar nu uitați și de primul volum. Ambele cărți sunt scrise într-o manieră amuzantă și sunt ușor de citit. Seria poate fi comandată de aici.

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Știam că va fi și pe Disney, dar n-am știut că este. O să ne uităm și noi. Primul volum ne-a plăcut mult, îl vom lua și pe al doilea.

 2. Diaconu Simona spune:

  Ce mă bucur când văd copilași interesați de lectură!

 3. Silvia spune:

  Ce fetiță frumoasă!!!!

 4. Corint Junior are o multime de carti tare frumoase pentru copii mici si mari.

 5. Ana spune:

  Interesant ca este scris de 3 autoare!

 6. Ilinca spune:

  Mersi de recomandare, chiar nu stiam despre aceasta carte.

 7. Coperta cartii este foarte frumoasa. Sigur o sa ii placa si nepotelei mele.

 8. Dana spune:

  Minunată prezentare și poveste, iar intervenția lui Albert, fermecătoare! ❤️

 9. Hi! Hi! Ce fetita scumpa si dragalasa ai! Mi-a placut prezentarea!

 10. ce cartulie interesanta! o sa le-o iau si eu nepotilor mei!

 1. 17 noiembrie 2021

  […] este cunoscut printre copilași, deoarece la Corint Junior s-au tradus mai multe cărți din această serie de-a lungul timpului. Bondărel este un personaj […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *