Ce cărți pentru copii ne-am mai luat de la Editura Casa

Știți deja cât de mult ne plac nouă cărțile de la Editura Casa. Mai mereu comandăm câte ceva de pe site-ul lor și fiecare colet aduce bucurie copiilor. Cărțile lor sunt rezistente, de calitate și inedite. Cum să nu le iubești?

În ultimul colet primit de la această editură, undeva pe la începutul primăverii, am avut trei cărti frumoase foc:

Conni coace – cărți pentru copii

După ce am văzut cât de frumoasă este Conni gătește, mi-am propus să le iau copiilor și Conni coace. Mie îmi plac cărțile de bucate în genereal și m-am gândit că și variantele pentru copii trebuie să fie foarte faine. Am avut dreptate. Sunt pur și simplu WOW! Rețetele sunt simple, perfecte pentru a fi pregătite alături de copiii mici sau chiar de copilașii puțin mai mărișori, precum Maia. Conni ne prezintă trucuri pentru preparate reușite, dar și rețete de familie sau pentru petreceri și nu numai. Ilustrațiile sunt foarte frumoase și te îndeamnă să te apuci de copt.

Leo și Leopold își fac prieteni la grădiniță – cărți pentru copii

Dacă ai un copilaș care urmează să înceapă grădinița curând sau care se adaptează mai greu, încearcă să îl încurajezi cu această frumoasă poveste. Leo este un băiețel tare simpatic, care urmează să meargă la grădiniță. Are emoții, deoarece nu știe cum va fi acolo. Se gândește cum va fi doamna educatoare sau dacă ceilalți copii vor fi prietenoși. Tatăl său îl asigură că totul va fi ok, dar băiețelul are propriile griji și temeri. Pentru a se asigura că va avea un sprijin, hotărăște să îl ia pe Leopold cu el. Cum credeți că se vor descurca cei doi la grădiniță?

Știu să număr

Știu să număr face parte din acea serie frumoasă tare (Junior), pe care o tot vedeți la noi. Știu să număr este perfectă pentru copilașii care au cel puțin doi ani. Cu ajutorul ei vor învăța să facă diferența între mai mult și mai puțin, vor împărți pe categorii și vor face comparații. Vor învăța să recunoască cifrele de la 1 la 10, iar matematica li se va părea cel mai firesc lucru. Deoarece cel mai ușor se învață prin joacă, toate cărțile din această serie dispun de ferestre și cadrane, care fac totul mult mai atrăgător.

Sper ca și vouă să vi se pară interesante aceste cărticele și, de ce nu, să adăugați măcar una în punguța de cadou de 1 iunie.

You may also like...

3 Responses

  1. Ana-Maria spune:

    Content de nota 10 😉

  2. Eva Anca spune:

    Să le citiți cu drag!

  3. Dana spune:

    Minunate și utile aceste cărticele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *