Haos de Crăciun / Love the Coopers

Deși aveam în plan să scriu un alt articol, mi-am zis că parcă e prea luni pentru chestii serioase. Așadar, mai bine vă vorbesc despre un film de Crăciun, pe care îl puteți urmări în perioada următoare. Eu am văzut Haos de Crăciun / Love the Coopers acum câteva săptămâni și mi-a plăcut tare mult ideea filmului.

Atunci când vizionezi un film de Crăciun, e neapărat să îți faci o cană de cacao cu lapte sau un ceai delicios. Alegi cea mai pufoasă pătură din casă și relaxarea poate începe.

Haos de Crăciun / Love the Coopers

Haos de Crăciun / Love the Coopers – film de Crăciun apărut în 2015

În Haos de Crăciun / Love the Coopers, familia Coopers obișnuiește să ia masa împreună de Crăciun. E singurul moment în care reușesc să se adune cu toții. Deși multora nu le place, nu ratează sub nicio formă întâlnirea anuală.

Charlotte Cooper își dorește un Crăciun perfect, care să le servească drept amintire în anii ce vor urma. De aceea își roagă soțul să nu le spună copiilor și celorlalți membri ai familiei că urmează să se despartă și să plece în călătoria la care visează încă din tinerețe. Charlotte nu dorește să meargă cu el, iar acest lucru aduce tensiuni între ei.

Fiica lor, Eleanor, și-ar dori să fie oriunde, doar acasă cu familia nu. Așadar, pierde vremea prin aeroport, întârziind cât de mult posibil revederea, evitând dezamăgirea pe care o observă pe chipul părinților de fiecare dată când merge singură acasă. Acolo întâlnește un soldat simpatic. Acesta este dispus să vină cu ea la cină și să se prefacă că este iubitul ei.

Sam, fiul celor doi și fratele lui Eleonor, este proaspăt șomer și divorțat. Nu vrea ca fosta lui soție să afle de problemele lui. Nu vrea să știe că nu își permite să cumpere cadourile cerute de copii. Copiii lor sunt sătuli până peste cap de certurile lor. Și bineînțeles, se comportă în consecință.

Sora lui Charlotte, Emma, este o femeie la vârsta a doua. Ea lasă rivalitatea dintre ea și sora sa să îi întunece judecata și astfel ajunge să fie dată pe mâna poliției. Drumul până la secție este revelator, atât pentru ea cât și pentru agentul ce o transportă.

Familia mai are câțiva membri și fiecare are câte o poveste. Haos de Crăciun îți va aduce zâmbetul pe buze și te va face să te gândești la ceea ce contează de fapt… familia, sănătatea și la faptul că trebuie să ne acceptăm așa cum suntem.

You may also like...

6 Responses

 1. Silvia spune:

  Îl v-oi viziona și eu!!

 2. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandare! O să ne uităm și noi.

 3. Claudia spune:

  Pare fain! E pe Netflilx sau unde l-ai vazut?

 4. Dana spune:

  Cu siguranță mi-ar plăcea mult acest film, anul acesta mă uit neașteptat de des la filme de Crăciun

 5. Chiar nu am apucat anul asta sa vad niciun film de Craciun, inca. Prinde bine recomandarea ta.

 1. 2 decembrie 2022

  […] going to show you today. I want this one the most out of the three because it’s perfect for Christmas Eve or even a New Year’s Eve party. Black never goes out of style, and those gold sequins […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *