Două filme românești care mi-au plăcut

În vacanța de sărbători, când copiii au stat aproape o săptămână la bunici, am prins și noi televizorul și ne-am făcut de cap pe Netflix. Ne-am uitat și la două filme românești: Complet necunoscuți și Investitorii.

Partea cea mai bună e că ne-au și plăcut. Despre ele vă voi vorbi astăzi, în rândurile ce urmează.

Complet necunoscuți

impresii film romanesc,impresii film,complet necunoscuti,complet necunoscuti film,complet necunoscuti film romanesc ,complet necunoscuti impresii,Investitorii,investitorii, film romanesc, film ,
Sursă imagine: Pagina de Facebook Complet necunoscuți

Dintre cele două filme românești cel mai mult mi-a plăcut Complet necunoscuți. Este adaptarea românească a filmului Complet străini (Perfetti sconosciuti) de Paolo Genovese, din 2016. Ideea filmului este simplă și acțiunea are loc într-un apartament.

Un grup de prieteni, trei culpuri și un bărbat singur, se întâlnesc să ia cina împreună. Pentru a face lucrurile mai interesante, unul dintre ei propune ca tot grupul să lase telefoanele pe masă și orice apel sau mesaj primesc să fie vizibil întregului grup. Nu au fost toți încântați de idee, dar au cedat insistențelor celorlalți. Bineînțeles, mesajele și apelurile încep să apară, iar secretele ies la iveală, șifonându-le relațiile.

Investitorii

impresii film romanesc,impresii film,complet necunoscuti,complet necunoscuti film,complet necunoscuti film romanesc ,complet necunoscuti impresii,Investitorii,investitorii, film romanesc, film ,
Sursă imagine: Pagina de Facebook Investitorii – Filmul

La cum a început acest film, eram sigură că nu îl voi urmări până la capăt. Părea exact genul de comedie la care nu îmi place să mă uit și care se difuzează în general pe la TV. Dar, surpriză! A fost o comedie la care chiar am râs și pe care am urmărit-o cu drag.

După ce își pierd slujbele, trei prieteni pleacă la București pentru a-și face de cap și a uita de supărări. Distracția a fost mare, la fel ca și cheltuiala. Când se întorc spre casă, se bazează unul pe altul să verifice câtă motorină mai este în mașină. Bineînțeles, rămân pe drum, mult prea departe de casă. Primarul locului, așteptă niște investitori străini, pentru a prelua fabrica din zona lor. Așadar, cei trei prieteni sunt confundați cu investitorii italieni așteptați. De aici începe filmul și comedia.


Dacă nu ați văzut încă aceste două filme românești, sper că v-am făcut suficient de curioși încât să le dați o șansă. Dacă le-ați văzut, nu ezitați să îmi spuneți în comentarii părerea voastră despre ele.

You may also like...

4 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Nu le-am văzut și cred că nici nu auzisem de ele până acum.

 2. Dana spune:

  Mulțumesc pentru recomandare, chiar vreau să văd un film pe Netflix și nu aveam nicio idee ce aș vrea!

 3. Silvia spune:

  Mi-au plăcut și mie!!!

 4. Am citit totul cu drag si chiar m-a surprins placut.
  Sa pastrezi aceeasi munca mereu calitativa.
  Mai doresc cu interes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *