Ce ar trebui să ofere un furnizor de web hosting pentru a te convinge să-i cumperi serviciile

Sunt sigură că v-am mai spus că atunci când am hotărât să îmi trec blogurile pe domeniu propriu, nu aveam habar de foarte multe lucruri. Acestea s-au dovedit necesare pentru ca blogurile mele să funcționeze cum trebuie și să îmi pot desfășura activitatea în voie. Recunosc că atunci când am auzit de web hosting am intrat într-un fel de ceață :-)) . Dar, cu ajutorul prietenilor și a articolelor de pe Google, am înțeles strictul necesar și am putut să aleg serviciile necesare în cunoștință de cauză.

Încă sunt o mulțime de lucruri pe care nu le știu în legătură cu acest subiect. Dar după ce am ales un furnizor de web hosting care mi-a inspirat încredere, m-am bazat și încă mă bazez că voi fi ghidată și ajutată la nevoie.

Astăzi o să vă spun care sunt lucrurile pe care, după câțiva ani de „experiență”, eu le consider importante la un furnizor de web hosting. Dar, mai întâi de toate, haideți să facem puțină lumină și să vedem cu ce se ocupă web hosting-ul, iar mai apoi voi sublinia lucrurile pe care eu le consider importante.

Ce este web hosting-ul

Web hosting-ul asigură vizibilitatea blogului tău în online. Compania de la care cumperi acest serviciu se va asigura de întreținerea, administrarea lui și configurarea serverelor de gazduire. Aceste servere rulează non stop și dacă serviciile sunt de calitate, site-ul tău se va comporta ireproșabil și va atrage oamenii. Eu, una, dacă dau click pe un link și nu se deschide aproape instant, ies și caut alt articol pe același subiect. Pur și simplu nu am răbdare ca site-urile să se încarce prea mult. Asta e problema generației noastre. Generația vitezei, care vrea totul în cât mai scurt timp și care, încep să cred, nu mai reușește să se bucure cu adevărat de prea multe lucruri. Dar acesta este un alt subiect. Haideți să ne întoarcem la ale noastre.

Pentru ca blogul tău să se comporte ireporoșabil trebuie să alegi un furnizor care să asigure un uptime aproape de 100. Acest lucru înseamnă că site-ul tău va putea fi accesat mereu și rare vor fi ocaziile în care va fi căzut. Ideal ar fi ca acest lucru să nu se întâmple niciodată. Dar trebuie să fim conștienți de toate atacurile cibernetice și celelalte lucrui care face un site să nu poată fi accesat. Consider că important este timpul de reacție a furnizorului de web hosting. De cât timp va fi căzut site-ul tău atunci când suferă aceste atacuri. Experiența lor e foarte importantă în aceste cazuri și ne bazăm pe ea pentru buna funcționare a lucrurilor.

Caută oferta care să te mulțumească

web hosting despre web hosting, impresii furnizor hosting, gazduire,

Pentru a fi mulțumit de web hosting-ul pe care îl alegi, te sfătuiesc să te documentezi foarte bine. Asigură-te că raportul calitate-preț este cel corect. Deși sunt de părere că un serviciu bun merită să fie plătit pe măsură, mereu mă asigur că primesc cea mai bună oferă pentru serviciul sau produsul de care am nevoie. Furnizorii de web hosting pun la dispoziția noastră tot mai multe oferte accesibiles. Crează pachete avantajoase, care să acopere nevoile noastre. Fii atent la cât spațiu oferă, ce siguranță și asistență.

Dacă totuși ajungi la concluzia că nu ai ales chiar foarte bine, nu trebuie să te strezsezi. Într-adevăr, e o bătaie de cap în plus, dar poți migra. Poți alege altă firmă de hosting. Multe dintre ele oferă migrarea gratuită. Așadar, așa cum spuneam și mai sus, e foarte important să te documentezi.

Eu, spre exemplu, am migrat la Gazduire.ro și sunt mulțumită.

Pe ei îi găsiți la:

 • telefon: 0376.44.80.20 (între orele 09.00 și 18.00)
 • mail: oferte@gazduire.ro
 • facebook

You may also like...

3 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Și eu consider foarte important să găsești un web hosting care să se preteze nevoilor și să asigure asistență la nevoie.

 2. Silvia spune:

  Frumos, dacă ești mulțumită!!!!

 3. Dana spune:

  Un hosting de calitate este foarte important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *