Cărți și prietenie

ÎNCEPUTUL

Deci… Cu Adriana mă cunosc dintotdeauna, crescând în acelaşi minunat loc din Bucovina. Ne-am mai intersectat de-a lungul timpului, însă în 2016 am început să legăm o prietenie, care, de-a lungul timpului s-a tot sudat. Când m-am descis să încerc manichiura cu gel, am apelat la Adriana care este foarte talentată. I-am admirat răbdarea cu care mi-a făcut cele mai năstruşnice modele de unghii. Primul model ales de către mine – o combinaţie de culori total neinspirată a fost unul dintre momentele care ne-a făcut să ne cunoaştem. M-a lăsat să îmi duc la îndeplinire criza coloristică, încercând să mă lămurească, prea subtil pentru mine, că alegerea este una care va zgâria ochiul. Normal că rezultatul a fost mult prea colorat, chiar şi pentru mine. De atunci am lăsat-o pe ea să îmi combine culorile.

Tot ea se face vinovată că am reînceput să citesc, după o pauză destul de lungă. Iar faptul că avem gusturi literare în comun, m-a făcut să nu mă mai opresc din citit. Am început să îmi construiesc propria mea bibliotecă, cu mare drag şi spor!

carti si prietenie

EVOLUŢIE

Dacă nu mă înşel, printre primele cărţi pe care mi le-a împrumutat şi care au rămas la loc de frunte în clasament, au fost Când înfloreşte liliacul şi Elizabeth a dispărut. Au urmat multe cărţi care m-au cucerit şi care m-au transformat într-o cititoare fidelă. Apoi, s-a ţinut de capul meu până mi-am făcut blog. Am mai scris recenzii, însă nu am avut curajul să ies în evidenţă. Din nou, un lucru spre care m-a îndemnat şi care îmi place mult. Un hobby cu adevărat frumos şi foarte folositor. Mai am de învăţat şi evoluat, dar cu siguranţă totul va decurge exact cum trebuie din acest punct de vedere.

Toate aceste lucruri, de-a lungul timpului ne-au apropiat. Dar şi faptul că suntem atât de diferite, dar, în acelaşi timp, atât de asemănătoare. Am descoperit în Adriana omul cu care pot vorbi liber despre absolut orice. Şi, de multe ori, sunt slobodă la gură.:)) Însă, răbdătoare şi foarte paşnică, s-a acomodat cu mine. Eu cu ea m-am acomodat repede. Mi-a insuflat încredere şi am putut fi foarte deschisă cu ea. Nu o laud foarte mult, nu îi place, dar nu mă pot abţine să spun că este un om minunat şi că mi-e tare dragă!!! Este, de asemenea un blogger foarte talentat şi îndrăgit. Dar asta, deja se ştie!!!

Însă, faptul că m-a ales ca şi naşă de botez pentru Albert, de care sunt complet îndrăgostită, a făcut ca prietenia noastră să capete cu totul altă dimensiune.
Ne leagă dragostea faţă de cel mai frumos, vesel şi expresiv copil. Dar şi multe alte lucruri pe care le avem în comun. Sau pe care nu le avem. Totul decurge ca pe roate şi mă bucur nespus. Avem nevoie de asemenea oameni în viaţa noastră. Împreună cu Armin, Maia şi Albert, formează, din punctul meu de vedere o familie frumoasă – un model de urmat.

albert

SFÂRŞIT

Sfârşit al articolului. Pentru că noi mai avem multe lucruri de făcut împreună. Mai avem multe cărţi de descoperit, multe lucruri de care să ne amuzăm, multe momente frumoase de petrecut Cu Albert şi Maia, şi mai vedem ce şi cum ne mai rezervă viaţa.

Mă bucur că am putut face acest articol despre noi – deloc siropel :)) şi sper să avem cât mai multe momente frumoase, împreună.

Acest articol, deloc siropel :-)), este un guest post, scris de prietena mea de la Ups Blog.

You may also like...

19 Responses

 1. Valeria Chertes spune:

  Foarte frumos ,va doresc o prietenie minunata pe mai departe.

 2. Laura spune:

  Foarte frumos articolul! Si tot ce a scris Dana, este adevarat! Felicitări! :*

 3. Ana Maria Chiperi spune:

  Foarte frumos articol și plin de adevăr! Sunt de acord cu Dana! Prietenie frumoasă în continuare!

 4. Eva Anca spune:

  Felicitări pentru frumoasa voastră prietenie! Să fiți tot timpul la fel!

 5. Dana spune:

  Vă mulțumesc și trag nădejde să fim mult timp prietene. Sau cât m-a mai suporta. :)))

 6. Silvia spune:

  Foarte frumos articolul!!!!Felicitări fetelor a pup!!!!

 7. anasylvi spune:

  Foarte frumos exemplul de prietenie! Sa va bucurati de aceasta frumoasa prietenie ani multi si fericiti!

 8. Cornel spune:

  Un articol frumos despre prietenie

 9. Prietenia voastră să fie mereu înfloritoare! <3 Un articol frumos, și plin de emoții, felicitări! <3

 10. Catalina Coman spune:

  Va admir tare mult, fetelor!
  Hai, ma, Dana! Putin siropel nu strica nimanui. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *