Acea scânteie de Vi Keeland

Cred că ați observat că lunar iau câte ceva de la Bookzone și sunt sigură că nu vă mirați, dat fiind faptul că mereu au lansări interesante. La începutul lunii a ajuns la mine Acea scânteie de Vi Keeland și o cărticică pentru copii din colecția Bluey, despre care vă voi vorbi pe celălalt blog. Așa cum era de așteptat, coletul a adus bucurie celor mici, dar și mie.

Acea scânteie de Vi Keeland a fost așezată direct pe noptieră și nu a trebuit să aștepte prea mult, până ce am început să o citesc. Chiar aveam chef de o lectură relaxantă și de o poveste de dragoste frumoasă. Ca și bonus, am primit povești de viață din care oricine are ceva de învățat.

Acea scânteie de Vi Keeland impresii

Acea scânteie de Vi Keeland: „Întotdeauna îți dorești ceea ce nu poți avea.”

Dacă sunteți genul de cititor care se ferește de cărțile 18+ trebuie să știți că romanul se concentrează mai mult pe viețile personajelor, lăsând partea 18+ în plan secundar.

Autumn și Donovan se întâlnesc în mod întâmplător, datorită unor bagaje rătăcite. Se văd, se plac și sunt atrași unul de celălalt. Sunt atât de atrași încât ajung să își petreacă weekend-ul împreună. Totuși, atracția nu o oprește pe Autumn să plece fără nicio vorbă, lăsându-l pe Donovan nedumerit și incapabil să o uite.

La un an după acel weekend de neuitat, cei doi se reîntâlnesc. Au un client comun și sunt nevoiți să colaboreze și să se întâlnească periodic. Acest lucru reaprinde flacăra între cei doi. Dar, se pare că Autumn, deși vădit îndrăgostită de tânărul avocat, preferă să îl țină la distanță.

Donovan nu este pregătit să renunțe la ea și la viața pe care ar putea să o aibă împreună. O dorește doar pe ea și e dispus să o aștepte oricât e necesar. Dar oare ce o face pe Autumn să îl țină la distanță? Va reuși să reziste farmecului său? Vă invit pe voi să aflați. Acea scânteie de Vi Keeland a apărut la Bookzone și se poate comanda de aici, acum cu reducere.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Mi-ar prinde bine o asemenea lectură, mulțumesc pentru recomandare!

  2. Eva Anca spune:

    Sigur este o poveste interesantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *