Caiete cu activități de la Editura Paralela 45

După cum sunt sigură că deja ați observat, Editura Paralela 45 a avut multe noutăți în ultimele luni. Eu le-am împărțit oarecum pe categorii și am încercat să vă vorbesc despre toate câte puțin, pe ambele bloguri. Iată-ne ajunși la ultimul articol dedicat acestui val de noutăți pentru copii, de la Editura Paralela 45.

În categoria caiete cu activități, avem caiete din colecțiile Antrenează-ți mintea, Jocuri logice și de antrenament și Colorează, desenează, joacă-te.

caiete cu activitati, caiete copii, antreneaza-ti mintea,coloreaza,deseneaza, joaca-te, jocuri logice,

Antrenează-ți mintea – caiete cu activități

Caietele din colecția Antrenează-ți mintea conțin jocuri de tip găsește diferențele, calculează, rezolvă puzzle-uri și sudoku sau caută ieșirea din labirinturi. Fiecare tip de joc ajută copilul să se dezvolte armonios și să își petreacă timpul într-un mod constructiv. Sunt ideale pentru vacanță, fiind distractive și captivante. Astfel, copilul exeresează fără să se simtă presat de teme sau obligații.

Jocuri logice și de antrenament – caiete cu activități

Despre caietele cu activități din această categorie v-am mai vorbit de-a lungul timpului. Mi se par foarte bine realizate. utile și atrăgătoare. Ai mei au amândoi astfel de caiete, potrivite pentru vârsta fiecăruia, la îndemână. Un caiet plin cu provocări amuzante, ce oferă copilului și posibilitatea de a se autoverifica, este mai mult decât suficient pentru readucerea aminte de dinainte de începerea noului an școlar.

Colorează, desenează, joacă-te

Aceste cărticele sunt perfecte pentru Albert. Sunt special create pentru categoria lui de vârstă. Am pus deja una deoparte, deoarece intenționez să i-o pun în cutia cu rechizite și caiete de lucru la grădiniță. Ambele sunt frumoase foc, foarte bine realizate și sunt sigură că îi vor fi de folos, atât pentru a învăța, cât și pentru a se distra.

caiete cu activitati, caiete copii, antreneaza-ti mintea,coloreaza,deseneaza, joaca-te, jocuri logice,

Sper că și voi apreciați aparițiile de la Editura Paralela 45 la fel ca și noi. Fie că vorbim de caiete cu activități, povești sau chiar și romane, mereu vom găsi câte ceva interesant și potrivit pentru cei mai mici din familiile noastre.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *