Miracle Creek de Angie Kim

La #bloggeritelacastel Libris.ro ne-a surprins într-u mod extrem de plăcut, organizând un blind date cu o carte pentru noi. Cărțile au venit frumos împachetate și cu o scurtă descriere atașată. Încă de când am văzut pachetele, am fost extrem de încântată de idee și foarte curioasă să aflu ce se află în spatele fiecărei descrieri și a ambalajului drăguț.

Bineînțeles, am încercat să ghicesc ce titluri au ales librarii Libris pentru noi, dar nu am nimerit niciunul. Am fost foarte curioasă să văd ce titlu mi s-a cuvenit, dar am fost cumințică și nu l-am deschis până după eveniment, iar apoi m-am bucurat să găsesc un roman pe care mi-l doream de ceva timp. Nici nu l-am mai așezat în bibliotecă, ci direct pe noptieră, pentru a-l citi cât mai curând. Cum mi s-a părut Miracle Creek de Angie Kim, vă spun în rândurile de mai jos.

Miracle Creek de Angie Kim, libris, editura Creator, terapia oxigenare hiperbara, terapii experimentale,

Despre Miracle Creek de Angie Kim

Miracle Creek de Angie Kim, libris, editura Creator, terapia oxigenare hiperbara, terapii experimentale,

Am citit cu mare plăcere Miracle Creek de Angie Kim. Am fost complet captivată de întreaga situație și parcă nu mai aveam răbdare să aflu dacă vinovatul pentru tragedia petrecută acolo va fi descoperit. Ca să mă laud puțin cu abilitățile mele de detectiv, trebuie să vă spun că am ghicit cine era înainte de a ajunge la jumătatea cărții.

Submarinul Miracol era un centru de tratament experimental. Pacienții apelau oxigenare hiperbară, pentru a vindeca diferite afecțiuni. Deși cei mai mulți dintre pacienți erau copii cu diferite afecțiuni, printre ei mai erau și adulți dornici să își rezolve unele probleme.

Atunci când are loc o explozie la centru, moare unul dintre pacienții copii, dar și mama unui alt copilaș cu probleme de sănătate. Poliția ajunge la concluzia că nu a fost vorba de un accident. Inițial, toate indiciile duc spre mama copilului mort. Aceasta, curpinsă de vinovăție, nici măcar nu își dă silința prea mult să se apere.

Atunci când procesul împotriva presupusului vinovat începe, o mulțime de secrete, dar și alte indicii ies la suprafață. Brusc, nu doar mama acuzată pare vinovată. Cei ce păreau să nu aibă nicio legătură, sunt în centrul atenției. Ținându-ne mereu în suspans, piesele lipsă a puzzle-ului se așează la locul lor, pe măsură ce procesul avansează.

Miracle Creek de Angie Kim vorbește despre devotament, despre speranță, lupta pentru o viață mai bună și consecințe. O găsiți și voi pe Libris.ro.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Eram sigura că este o poveste tare bună!

  2. Silvia spune:

    M-ai convins!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *