Casa din strada Hawthorn de Megan Wynne

Litertura pentru copii este din ce în ce mai interesantă și atrăgătoare, stimulându-i pe cei mici să descopere și să se cufunde în tainele cititului, încă de la vârste fragede. Maia a iubit întotdeauna să-mi răsfoiască cărțile, chiar și atunci când nu știa să citească. Cu timpul, a fost tot mai interesată și s-a bucurat mereu când i-am cumpărat câte un titlu nou. La fel face și acum, chiar dacă școala și celelalte activități pe care le are în program, nu prea îi mai lasă foarte mult timp pentru citit cărți care nu îi sunt recomandate de către profesori.

Am observat că ultimele cărți citite de ea au și elemente mistice sau fantasy. Așadar, m-am gândit că va fi atrasă și de Casa din strada Hawthorn de Megan Wynne, apărută la Corint Junior. Romanul este potrivit pentru copiii care se încadrează în categoria de vârstă 9+ și promite o aventură nemaipomenită pentru micii cititori.

Casa din strada Hawthorn de Megan Wynne

Despre Casa din strada Hawthorn de Megan Wynne

Trecutul și prezentul se întâlnesc față în față în acest captivant roman de debut al lui Megan Wynne. Casa din strada Hawthorn este exact genul de carte care i-ar plăcea protagonistei sale, Beth – un roman modern, despre o fată care se confruntă cu momente dificile la școală și în familie –, oferindu-le în același timp cititorilor și altceva: o fantezie minunată despre călătoria în timp.”

Irish Times

Beth se confruntă cu probleme tot mai des întâlnite în rândul copiilor. Fiind nevoită să părăsească Londra, lasă în urmă tot ceea ce știe și iubește. Noua școală și copiii pe care abia îi cunoaște o fac să se simtă sânjenită. Colegele răutăcioase nu fac decât să înrăutățească lucrurile. Dar, cum orice om are o pereche, Beth și-o găsește și ea, chiar dacă e nevoie de călătorii în timp pentru asta.

Robbie este un băiețel născut în anii ’50, care, cumva, reușește să călătorească în timp. El ajunge în camera lui Beth, dându-i acesteia viața peste cap. Cei doi copii se împrietenesc, se ajută și se susțin. Amândoi descoperă lucruri extrem de interesante despre viața și lumea în care celălalt trăiește. Aventura este nelipsită, la fel ca și zâmbetul de pe chipul copilului atunci când se va afunda alături de cei doi protagoniști în lumea creată de Megan Wynne.

Casa din strada Hawthorn de Megan Wynne se poate comanda de aici.

You may also like...

4 Responses

 1. Dana spune:

  Ce poveste minunată!

 2. Ioana Manu spune:

  Super! O voi cumpăra și eu pentru copiii soțului meu.

 3. Mihaela spune:

  E o poveste tare frumoasa! Din pacate fiul meu nu pare deloc atras de carti deocamdata.

 4. Mirela Marin spune:

  O carte care merită să o avem pentru copiii noștri. Mi-e plăcut cum ai descris-o și m-ai convins că o vreau.
  Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *