Fetele care am fost cândva de Tess Sharpe

După o perioadă destul de lungă în care nu am reușit să citesc nimic, am prins o după-amiază liniștită și am hotărât să profit de ocazie și să citesc ceva. M-am gândit să citesc ceva incitant și plin de suspans, care să nu îmi dea ocazia să las cartea deoparte. Fetele care am fost cândva de Tess Sharpe s-a dovedit a fi alegerea potrivită. Am citit cartea dintr-un foc, fără să simt nevoia de pauze și total prinsă în povestea unor adolescenți complicați și maturizați mult prea tare înainte de vreme.

Fetele care am fost cândva de Tess Sharpe este un roman queer, în care personajele trăiesc momente greu de imaginat. Cartea este plină de acțiune și de situații neașteptate, din care adolescenții ies cu ingeniozitate și curaj.

Fetele care am fost cândva de Tess Sharpe , roman queer, thriller, leda edge,

Fetele care am fost cândva de Tess Sharpe – „O poveste cuceritor de incisivă.”

Nora O’Malley și prietenii săi sunt luați prizioneri în timp ce doresc să depună niște bani la banca din oraș. Deși părea a fi o situație din care ar fi putut scăpa ușor, supunându-se, lucrurile se complică atunci când jefuitorii nu găsesc ceea ce caută.

Tessa nu este o adolescentă obișuită. Ea a trăit o viață greu de imaginat, alături de mama sa – o escroacă care se folosea de fiica sa pentru a reuși să își atingă ținta. Așadar, folosindu-se de tot ceea ce a fost nevoită să învețe încă din copilărie, își dă seama că pericolul este mult mai mare decât pare a fi și că e foarte posibil să nu mai iasă vie de acolo.

Pentru a deveni indispensabilă, Nora pune la cale un plan. Ca parte din acest plan, Nora trebuie să își dezvăluie adevărata identitate. Adolescenta este căutată de tatăl său vitreg. Acesta a promis o sumă substanțială celui ce o găsește. Dar Nora nu dorește să se lase târâtă înapoi în Florida, ci are de gând să se salveze. Bineînțeles, nu vrea să își lase nici prietenii în urmă. Pentru a reuși e nevoie să scoată la suprafață multe dintre lucrurile învățate de pe vremea când a trăit alte vieți, însușindu-și alte personalități, ajutând-o astfel pe mama sa să își atingă scopul.

Nu doar aptitudinile Norei ies la iveală de-a lungul romanului. Ci și întreaga poveste a vieții îngrozitoare pe care aceasta a trăit-o alături de mama sa.
Fetele care am fost cândva de Tess Sharpe se poate comanda de pe site-ul Editurii Corint, acum cu reducere.

You may also like...

7 Responses

 1. Dana spune:

  Wow, ce poveste! Cu siguranță mi-ar plăcea!

 2. Ana spune:

  Pare interesanta aceasta poveste. Nu chiar genul meu de carte, dar interesanta totusi.

 3. Mihaela spune:

  Foarte interesanta povestea. Abia astept sa o citesc si eu.

 4. Imi place cum suna! O pun pe lista!

 5. Simona spune:

  Suna fain de tot cartea, am multe lecturi interesante pe lista pentru toamna-iarna. O trec si pe asta. 😀

 6. Mirela Marin spune:

  Tare tentantă mi se pare această carte!
  Mi-am notat titlul și autorul, o vreau neapărat în biblioteca mea.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 7. Rokolla spune:

  O poveste tentanta pe care-mi doresc si eu s-o citesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *