Ai nevoie de o tutungerie si vape shop? – fumezi.com poate fi ceea ce cauți

În articolul de astăzi, m-am gândit să abordez un subiect puțin mai serios, și anume m-am gândit să vorbim puțin despre țigările electrice. Da, da, știm cu toții că fumatul în sine este dăunător și nu aduce niciun beneficiu organismului. Asta este și a fost de când lumea. Și tot de când lumea au existat oameni care nu sunt deranjați de acest aspect și aleg ca acest viciu să facă parte din viața lor, cu tot ceea ce implică acesta.

Îmi aduc aminte de anii în care în orice local mergeam, pentru a bea o cafea, a mânca ceva alături de prieteni sau la petreceri precum nunți sau botezuri, aduceam cu mine mirosul de tutun. Primul lucru pe care simțeam nevoia să îl fac era să arunc hainele în mașina de spălat, iar mai apoi să îmi spăl rapid părul. Apoi a urmat perioada în care fumatul a fost interzis în localuri, iar această decizie a adus cu sine mulțumiri și nemulțumiri. Nefumătorii au fost cei mulțumiți, iar fumătoriii… ei bine, majoritatea au fost nemulțumiți. Spun majoritatea deoarece cunosc și fumători care preferă să nu mănânce într-o încăpere în care e prea mult fum de țigară sau care se simt mai bine în club acum, decât atunci.

Bineînțeles, s-au căutat soluții și într-un final mai toată lumea pare să fie mulțumită. Țigările electrice sunt acceptate în localuri. Nu degajă fum, iar mirosul este abia sesizabil.

tigari electrice, consumabile, lichid, reduceri tigari electrice, despre tigara electrica,

Este țigara electronică o variantă mai bună?

La această întrebare este greu de răspuns, dar putem prezenta câteva fapte care să vă ajute să luați propria decizie:

  • fumatul pasiv dispare. Un mare plus pentru cei ce trăiesc în jurul fumătorilor.
  • conține mai puțini compuși chimici decât țigara tradițională
  • mirosul este abia sesizabil, deci nu se va impregna în haine sau în păr
  • se găsesc diferite variante cu arome diverse
  • se pot folosi în spațiile închise
  • dependența de nicotină nu dispare folosind aceste dispozitive, dar există variante de lichid fără nicotină care pot ajuta la scăderea cantității inhalate.

Trecerea la acest tip de dispozitiv necesită puțină documentare. Există mai multe tipuri de kit-uri, iar cei ce își doresc această trecere au nevoie de câteva informații înainte de a achiziționa ceva potrivit nevoilor lor. Pe fumezi.com găsiți tot ce trebuie să știți în secțiunea Blog. În plus, aveți și posibilitatea de a vorbi online cu un operator care vă poate răspunde la întrebări și vă poate îndruma. Pe site găsiți tot ce aveți nevoie pentru a încerca această variantă. De asemenea, trebuie să știți că fumezi.com are reduceri de Black Friday în perioada 11-16 noiembrie. Reducerile se vor aplica la tot ce ține de țigări electronice, lichide, consumabile și dispozitive.

You may also like...

1 Response

  1. Catalina Coman spune:

    Pentru fumatori, țigările electronice mi se par o solutie mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *