Noua inovație dermatologică de la Bioderma – Sebium Kerato+

Cred că majoritatea dintre voi știți că sunt mare fan al produselor Bioderma. De aceea sunt mereu cu ochii pe ei și pe ce produse noi crează pentru noi. Vă invit și pe voi să îi urmăriți, pentru a fi mereu la curent cu ultimele apariții. De curând, am avut ocazia să testez noul produs gel-cremă Sebium Kerato+, iar în articolul de astăzi vă voi vorbi puțin despre el.

Noul Sebium Kerato+ a venit împreună cu spumantul de curățare Sebium Activ Gel, pe care l-am tot folosit și despre care v-am vorbit acum ceva timp aici.

Sebium
Kerato+, sebium gel activ, sebium bioderma, produs puncte negre, gel cosuri, gel cu rezultate rapide acnee,

Ce promite noul produs Bioderma, Sebium Kerato+ ?

Noul Sebium Kerato+ promite să dea reset pielii acneice în doar două zile de la utilizare. Mai exact, promite să:

  • elimine coșurile
  • elimine punctele negre
  • elimine cicatricile cauzate de coșuri
  • prevină apariția altora noi
  • asigure hidratarea tenului de până la 8 ore
  • nu usuce pielea
  • ajute la reglarea excesului de sebum

Noul gel-cremă anti-acnee are toleranță foarte bună, de 97% și este brevetat FLUIDACTIV™. Așadar, produsul ajută la evitarea blocării porilor și implicit la minimalizarea apariției unor noi pete pe ten.

Cum se aplică noul produs Bioderma pentru pielea acneică

Acest produs se poate aplica dimineața și seara, pe toată fața sau doar pe zonele problematice. Se aplică întotdeauna pe pielea curată și uscată. Ideal ar fi să folosiți spumantul de curățare Sebium Gel Activ. Eu îl folosesc de mult timp deja și sunt foarte mulțumită de el.

Impresii despre noul Sebium Kerato+

În ultimele luni au început să îmi apară coșuri în zona tâmplelor. Am presupus că apar din cauza căldurii din timpul verii, dar problema a persistat și după ce vremea s-a mai răcorit. Am început să folosesc Sebium Kerato+ imediat după ce a ajuns la mine și, într-adevăr, schimbările nu au întârziat să apară după a doua zi de folosire. Nu m-am mirat, deoarece niciodată nu am fost dezamăgită de produsele Bioderma.

Sebium
Kerato+, sebium gel activ, sebium bioderma, produs puncte negre, gel cosuri, gel cu rezultate rapide acnee,

Nu vreau să închei acest articol fără să vă vorbesc puțin despre aplicația sosmydoctor. O puteți descărca gratuit, iar apoi să vă faceți o programare la o consultație online, la unul dintre specialiștii disponibili. Consultația este de asemenea gratuită.

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Cu adevărat eficientă noua gama, Bioderma nu se dezminte. Trebuie să descarc aplicația, mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *