Marele atlas al Crăciunului – cadoul perfect pentru iubitorii Crăciunului

Sărbătoarea Crăciunului aduce cu sine și o listă suplimentară cu lucruri de făcut în luna decembrie. Deși suntem cu toții deja mult prea ocupați și mai mereu obosiți, îmbrățișăm cu drag și dor tot ceea ce înseamnă Crăciun, chiar și atunci când e vorba de muncă extra.

Gospădinele își fac meniul de sărbătoare ,alegând cele mai bune rețete de prăjituri, cozonaci și mâncăruri tradiționale. De asemenea, încep curățenia generală și mai apoi împodobitul bradului și ornatul casei, alături de familie. Mai ales în casele unde sunt copii, împodobirea casei de Crăciun este mereu o mare bucurie și un mod plăcut de a petrece timpul împreună.

Tot pe lista cu lucruri de făcut înainte de Crăciun se află și alegerea și împachetarea cadourilor. Ne sfătuim și alegem cele mai frumoase lucruri, respectând bugetul pe care fiecare și-l permite, bineînțeles. Dar, mereu, în fiecare grup, există un mare fan al sărbătorilor de iarnă și, în mod ironic, pentru el e cel mai dificil de ales un cadou potrivit. Fiind pasionat de tot ceea ce reprezintă Crăciunul, e de la sine înțeles că preferă un cadou crăciunesc și că nu ar fi prea încântat de un set de skin care sau ceva asemănător, care ne scoate din încurcătură mereu când rămânem în pană de idei.

Acel prieten mult prea pasionat de Crăciun va fi cu siguranță mai încântat de un ornament deosebit. Dar ce te faci dacă în fiecare an i-ai luat câte un ornament deosebit și nu prea mai știi ce să alegi? Ei, bine, eu ți-aș recomanda să îi cumperi o carte anul acesta. Dar nu orice carte! Ci Marele atlas al Crăciunului – cartea pe care orice iubitor al acestei minunate sărbători ar trebui să o aibă și să o răsfoiască în zilele de sărbătoare.

Marele atras al Crăciunului

Marele atras al Crăciunului – tradiții și obiceiuri din lumea întreagă

Eu deja am furat startul. Am atlasul de vreo două săptămâni și mă trezesc tot mai des cu el în mână, citind câte ceva interesant despre sărbătoarea mea preferată și obiceiurile de prin lume. Și Maia e la fel de atrasă și încântată de Marele atras al Crăciunului apărut la Editura Niculescu, făcându-i loc în propria bibliotecă și citind cu interes despre tradițiile de Crăciun.

Citind Marele atras al Crăciunului aflăm informații interesante despre:

  • slujbe, ceremonii și ritualuri
  • tradiții muzicale și personaje bizare
  • ciudățenii de-ale locuitorilor și obiceiuri stranii
  • sfinți aducători de cadouri
  • monștri și scandalagii
  • decorațiuni de sărbătoare
  • concursuri aprige și activități recreative
  • preparate savuroase de Crăciun
  • dulciuri festive

Marele atras al Crăciunului are 240 de pagini. Formatul este de 205 x 140 x 13 mm. Are pagini lucioase și colorate. Atlasul este potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți. Cu siguranță va aduce bucurie indiferent de brăduțul sub care va și așezat.

Fiind atât de frumos, s-a dat ca pâinea caldă pe site-ul Editurii Niculescu. Partea bună e că încă se mai găsește la unele librării partenere. Aici mi se pare cel mai accesibil, dar vă invit să faceți și voi propria căutare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *