Scandalul din Malibu de Taylor Jenkins Reid

Dacă în fiecare an înainte de Crăciun mă pregăteam cu lecturi de sezon, ciocolată caldă și șosete pufoase, anul acesta nu știu cum s-a întâmplat, dar nu am avut nicio tragere de inimă. Ba din contră, am ales cărți care să mă ducă cu gândul la căldură, la vacanță, la vară. Una dintre ele este Scandalul din Malibu de Taylor Jenkins Reid – carte apărută la Editura Corint.

Nu e prima carte scrisă de Taylor Jenkins Reid pe care eu o citesc. Am citit acum câțiva ani Uniți pe vecie, iar în 2022 am citit Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo. Ambele mi-au plăcut foarte mult. Așadar, am fost sigură că nici Scandalul din Malibu nu mă va dezamăgi.

Scandalul din Malibu de Taylor Jenkins Reid vorbește despre foarte multe lucruri. Vorbește despre egoism, despre dependențe, despre celebritate, despre dragoste în toate formele ei, dar și despre sacrificiu sau acceptare.

Scandalul din Malibu de Taylor Jenkins Reid – una dintre cele mai bune cărți ale anului 2021, conform the Washington Post, Time și alte publicații cunoscute

Nina Riva este un cunoscut model și fiica celui mai faimos muzician în 1983. Ai spune că este o răsfățată și o femeie care nu știe ce sunt alea griji. Dar lucrurile nu au stat niciodată așa pentru Nina. Tatăl său nu a fost niciodată un om statornic, dar în schimb mereu a fost un egoist. Atunci când a părăsit-o pe mama Ninei și a lăsat-o singură să le crească copiii, aceasta a început să consume alcool în mod incontrolabil. Totuși, mama Ninei era o femeie mândră și a muncit din greu pentru a își întreține copiii și pentru a nu fi nevoită să-i ceară ceva singurului bărbat pe care l-a iubit vreodată. Acest lucru a însemnat că Nina și frații săi au dus o viață chibzuită și de multe ori cu neajunsuri.

Atunci când dependența de alcool a început să o împiedice pe mama Ninei să mai aibă grijă de copii așa cum trebuie, aceasta a fost nevoită să preia controlul. Iar atunci când a murit, lucrurile s-au complicat și mai mult. Nina a devenit mamă pentru frații săi. I-a îngrijit, i-a iubit și mereu s-a sacrificat pentru ei, Lăsându-se pe ea pe ultimul loc și muncind mult prea mult.

Alegerile ne modelează viitorul

Când i s-a propus să facă fotografii pe placa de surf, și-a dat seama că banii câștigați de acolo le pot rezolva o mulțime de probleme. Așadar, a acceptat.

Cariera Ninei a înflorit, iar viața sa a început să o ia pe drumul cel bun. A cunoscut un bărbat care părea extrem de îndrăgostit de ea și au ales să se căsătorească. Frații săi locuiau în apropiere și cu toții păreau să aibă vieți liniștite. Până când totul a început să o ia razna. Nina are din nou parte de greutăți, iar frații săi au de asemenea propriile probleme. Vor reuși să facă iar față provocărilor vieții?

Scandalul din Malibu de Taylor Jenkins Reid se poate comanda de aici, acum cu 20% reducere.

You may also like...

5 Responses

  1. Mihaela spune:

    Si eu cred ca alegerile ne modeleaza viitorul si sunt sigura ca o sa-mi placa mult cartea asta.

  2. Banuiesc ca totul va fi bine si se va termina cu un mare happy end in stil american.

  3. O pun pe lista mea de comandat carti.

  4. Oh, ce carte interesanta! Mi-a placut prezentarea asa ca am pus-o si eu pe lista!

  5. Rokolla spune:

    Mi-ai starnit curiozitatea in privinta acestei carti si o voi cauta si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *