Cartea greșelilor fatale de Dashka Slater

Știți că vă spuneam că vacanța nu mă descurajează să le comand copiilor mei cărți noi. Chiar dacă Maia nu prea a stat pe acasă vacanța aceasta, eu i-am pregătit lecturi noi și captivante. Ultima carte pe care i-am comandat-o, Cartea greșelilor fatale de Dashka Slater, a apărut la Editura Corint și m-a cucerit prin mesajul pe care îl transmite: Este firesc să greșești. Greșind înveți și ai șansa să descoperi lucruri minunate.

La fel ca toate cărțile de la Corint Junior, Cartea greșelilor fatale de Dashka Slater are o copertă simpatică și atrăgătoare. Cartea se adresează copiilor din categoria de vârstă 10+, care iubesc aventura și misterul. Dacă copilul tău are nevoie de un nou prieten, care nu se integrează chiar ușor, fă-i cunoștință cu Rufus.

Cartea greșelilor fatale de Dashka Slater

Cartea greșelilor fatale de Dashka Slater – orice greșeală poate fi un nou început

Rufus este genul de copil care nu prea se simte comod în compania colegilor săi, iar numărul prietenilor pe care îi are este destul de mic, nefiind cea mai sociabilă persoană de pe planetă. Dar, ca și orice alt copil, Rufus are pasiuni și lucruri care îi fac deosebită plăcere. Spre exemplu, îi place foarte mult să exploreze pădurile de lângă casa bunicului. Fiind vacanța de vară, are tot timpul din lume pentru a descoperi frumusețile naturii.

Atunci când bunicul său are un accident, Rufus e nevoit să facă schimbări în planurile sale, dar nu renunță total la ideea de a se bucura de vară. Așadar, alături de verișoara sa, Abigail, se aventurază în casa din Pajiștea zânelor, iar acolo începe cu adevărat aventura verii. Zâne, creaturi de legendă, personaje răutăcioase și decizii importante de luat îi marchează vara lui Rufus. Acesta descoperă secrete vechi, iar întreaga aventură devine tot mai palpitantă pentru cei doi verișori.

Cartea greșelilor fatale de Dashka Slater se poate comanda de aici.

You may also like...

4 Responses

 1. Dana spune:

  Ce poveste frumoasă!

 2. Marin Mirela spune:

  O cărticică tare frumoasă și atractivă pentcei mici.
  Mi-am notat, o voi căuta și eu.
  Mulțumesc pentr recomandare!

 3. Rokolla spune:

  Foarte interesanta carticica. Ma bucur mult s-o descopar

 4. Eva Anca spune:

  Pare tare drăguță cartea. Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *