Ginny and Georgia sezon 2

Săptămâna trecută, copiii mei au stat la bunici pentru câteva zile. Așadar, bineînțeles, eu m-am relaxat. Am pus stăpânire pe telecomandă și o tonă de cafea, iar apoi m-am uitat la al doilea sezon din Ginny and Georgia.

Primul sezon al serialului l-am văzut anul trecut ( v-am vorbit despre el aici) și mi-a plăcut foarte mult. Abia am așteptat al doilea sezon, iar apoi abia am așteptat să pot să îmi fac timp de el.

Mi-a plăcut foarte mult și al doilea sezon, iar acum abia îl aștept pe al treilea. Este genial serialul. Este captivant, sensibil, real, dar și suficient de nebun.

Ginny and Georgia sezon 2

Despre Ginny and Georgia sezon 2

În al doilea sezon din Ginny and Giorgia, relația dintre cele două femei este pusă la încercare. Ginny, aflând câte ceva din acțiunile mamei sale din trecut, se revoltă. Nu-i știe de la început motivele, dar chiar și atunci când le află nu îi este cu mult mai ușor să accepte.

În timp ce Georgia se zbate să își facă un loc în acel orășel, dar și să nu piardă legătura cu proprii copii, Ginny se luptă cu anxietatea și cu pornirile ei de a-și face rău. De asemenea, faptul că prietena ei cea mai bună încă este supărată pe ea, nu face lucrurile prea ușoare. Singurul refugiu îl găsește la vecinul și iubitul său. Dar și acesta se confruntă cu proprii demoni.

De asemenea, unul dintre foștii soți ai Georgiei își face apariția, având planuri mult mai necurate decât cele pe care le afișează. Georgia îl cunoaște bine și nu are încredere în el și încearcă să îl țină sub observație.

Paul – viitorul soț al Georgiei – încearcă să se implice și să își facă un loc în familia acestea. Dar ea este învățată să dețină controlul și nu îi este ușor să accepte.

Sezonul doi din Ginny and Georgia este la fel de captivant și bine realizat precum și primul sezon. Sunt sigură că îți va plăcea și ție.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *