Ginny & Georgia – recomandare serial

E început de weekend, așadar, e momentul potrivit să lăsăm grijile deoparte și să ne gândim la relaxare. La câteva momente liniștite pentru noi. La plimbări cu familia sau la momente petrecute în fața televizorului. De aceea, vin cu o recomandare de serial apărut în 2021 pe Netflix, și anume Ginny & Georgia.

Am început să mă uit la acest serial atunci când mi-a apărut ca și sugestie pe Netflix. Mi-a atras atenția faptul că era pe locul 6 la noi în țară în acea zi. Așadar, i-am dat play și mi-a plăcut la nebunie.

Din serialul apărut în 2021, Ginny & Georgia, este apărut în acest moment doar un sezon. Acest sezon are 10 episoade, iar fiecare episod te face să-ți dorești să vezi tot mai mult. Eu, una, abia aștept următorul sezon.

Deși serialul abordează teme serioase, precum automutilarea, crime, jafuri și adaptarea adolescenților la liceu sau conflictele între copii și părinți, are și o parte amuzantă, care face totul mai ușor de digerat. Bineînțeles, așa cum se obișnuiește în ultima vreme, nici din acest serial nu lipsesc triunghiurile amoroase și cuplurile formate din oameni de același sex. M-am exprimat bine? Am respectat noile reguli? :-O

Ginny & Georgia serial netflix, Ginny and Georgia

Ginny & Georgia – serial Netflix

Georgia este o tânără mamă cu un trecut tumultos, care ni se descoperă cu fiecare episod. Acum, în prezent, după ce actualul său soț a murit brusc, Georgia își ia cei doi copii și se mută, pentru a începe o viață nouă. Le promite copiilor că de data aceasta vor fi doar ei trei și că vor avea o viață frumoasă.

Totuși, lucrurile nu pot fi atât de simple, iar Georgia este obișnuită ca viața ei să nu fie ușoară. Sursa de bani pe care se baza nu mai este sigură. În plus, are pe urme și un detectiv particular. Bineînțeles, copiii îi fac și ei probleme, iar Georgia este nevoită să jongleze cu toate.

Ginny este fiica sa adolescentă și este sătulă de toate mutările de care a avut parte până în prezent. Este mereu singură și își dorește să aibă prieteni. Din fericire, la noua școală o cunoaște de Max, iar aceasta o introduce în grupul ei de prieteni. Dar asta nu e tot. Ginny descoperă și iubirea 🙂 .


Nu are sens să vă spun mai multe, deoarece nici mie nu-mi plac spoilerele. Vă doresc vizionare plăcută!

You may also like...

7 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Nu știam de serialul ăsta. Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Silvia spune:

    Multumesc pentru recomandare, vreau să îl văd și eu!!!

  3. Dana Lionte spune:

    Ce interesant pare! Mă bate din ce în ce mai des gândul să mă abonez si eu la netflix. O grămadă de recomandări faine faci.

  4. Suna interesant serialul asta.

  5. Mihai spune:

    L-am văzut ,este foarte interesant și destul de captivant ,bun de văzut in familie ,fiind vorba chiar de o familie si arătand acomodarea familiei într-un oraș in care tocmai s-au mutat.

  1. 14 februarie 2023

    […] sezon al serialului l-am văzut anul trecut ( v-am vorbit despre el aici) și mi-a plăcut foarte mult. Abia am așteptat al doilea sezon, iar apoi abia am așteptat să […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *