Dragă Moș Crăciun / Love Always, Santa

Este sâmbătă după-masă și nu știi cu ce film să te relaxezi? Bineînțeles că și astăzi am o sugestie pentru tine. Ce zici de o comedie romantică cu acțiunea în preajma Crăciunului? Eu zic că Dragă Moș Crăciun / Love Always, Santa este exact ceea ce ai nevoie. Și acest film de Crăciun poate fi văzut online sau pe Diva TV.

Dragă Moș Crăciun / Love Always, Santa este perfect echilibrat. Are romantism, puțină magie și este amuzant. Unele faze sunt oarecum ridicole și de aceea sunt și amuzante. Nu ai cum să nu zâmbești urmărind acest film de Crăciun.

În rolurile principale îi avem pe actorii Marguerite Moreau, Brady Smith și Mike Faiola. Fetița este pur și simplu adorabilă. Joacă bine și este o plăcere să o urmărești. Filmul a apărut în 2016, dar eu abia acum am avut ocazia să îl văd.

draga mos craciun
Imagine de Jill Wellington de la Pixabay

Dragă Moș Crăciun / Love Always, Santa – film de Crăciun

În acest film de Crăciun, o fetiță deșteaptă foc, observă tristețea mamei sale. De când tatăl său nu mai e, nici mama sa nu a mai fost la fel. Deși își dă toată silința ca totul să fie cât mai normal pentru ea, tristețea se simte.

Așadar, fetița hotărăște să îi scrie moșului și să îi ceară să facă ceva ca mama ei să nu mai fie tristă. Scrisoarea ajunge la autorul unor cărți pentru copii foarte îndrăgit. Acesta este mișcat de dorința fetei și hotărăște să îi trimită o scrisoare, care ar trebui să o ajute pe mama fetei să renunțe la tristețe.

Scrisoarea a impresionat-o pe tânăra văduvă și începe și ea să îi scrie moșului, iar între cei doi se crează o legătură. Totuși, la un moment dat, moșul nu își mai primește obișnuitele scrisori și hotărăște să meargă să o cunoască pe corespondenta lui în persoană. De ce nu își mai primește scrisorile și cum va decurge intâlnirea lor, vă las pe voi să aflați.

You may also like...

7 Responses

 1. Silvia spune:

  Frumoasă prezentare!!!

 2. Eva Anca spune:

  Pare un film tare dragut. Multumesc pentru recomandare!

 3. Dana spune:

  Sper sa îl văd și eu! Ma uit și cu drag, când am timp, la filmele de Crăciun de pe Diva.

 4. Doamne, ce dor imi faci de un film de Craciun.

 1. 15 decembrie 2020

  […] abia conștientizez că mai sunt doar 10 zile până la Crăciun. Dacă în alți ani număram zilele și mereu făceam ceva crăciunesc, anul acesta lucrurile au […]

 2. 23 decembrie 2020

  […] mi-am cumpărat geci negre sau în diferite nuanțe de albastru, anul acesta mi-am dorit ceva mai crăciunesc. O culoare care să mă facă să mă gândesc chiar și după sărbătorile de iarnă la Crăciun. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *