Moș Crăciun s-a aprovizionat și de la Editura Casa

Deoarece ne place ca cei mici să primească și cărți în perioada sărbătorilor, l-am rugat pe Moș Crăciun să nu uite ce cărți frumoase poate găsi la Editura Casa. Așadar, nu cu mult înainte de Crăciun, a ajuns la noi un colet cu trei cărți pentru copii superbe de-a dreptul.

Ce cărți pentru copii am avut în ultimul colet de la Editura Casa:

  • Alva și Moș Crăciun
  • Povestea Crăciunului
  • Leo și Leopold sărbătoresc Crăciunul la grădiniță

Deoarece la noi ninge ca-n povești acum, mi-am și adus aminte de ele. Chiar dacă v-am mai vorbit despre ele pe rețelele de socializare, m-am gândit ca în rândurile de mai jos să vă vorbesc câte puțin despre fiecare în parte, în ideea că nu vă vor strica câteva recomandări pe viitor.

Alva și Moș Crăciun

Alva și Moș Crăciun

Alva și Moș Crăciun este o carte care ne îndeamnă să ne jucăm și să-l așteptăm pe Moș Crăciun așa cum trebuie. Este inedită, fiind construită astfel încât în fiecare zi a lunii decembrie, până în Ajunul Crăciunului, copiii să aibă câte o activitate de tipul caută și găsește în această carte frumos ilustrată. Toate activitățile sunt învăluite într-o povestioară drăguță despre Alva și familia sa.

Cartea este cartonată, paginile colorate, lucioase și rezistente. Perfectă și pentru mânuțele mai mari ale copilașilor, dar în special pentru cele mai micuțe.

Povestea Crăciunului

Povestea Crăciunului

Clasica și superba poveste a Crăciunului a luat o înfățișare superbă la Editura Casa. Ilustrațiile sunt foarte frumoase și culorile alese fac totul mult mai atrăgător. Cu un format de 195 x 195 mm, și fiind ușurică, Povestea Crăciunului este perfectă pentru a fi citită înainte de culcare, dar și de luat în bagaj, la nevoie.

Leo și Leopold sărbătoresc Crăciunul la grădiniță

Leo și Leopold sărbătoresc Crăciunul la grădiniță

Simpaticii Leo și Leopold ne sunt cunoscuți, deoarece mai avem cărți din colecția Chiț Chiț. În această cărticică simpatică, cei doi așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. La grădiniță fac diferite activități în așteptarea acestei mari sărbători. Copilașii se vor identifica cu cele două personaje simpatice și, ușor-ușor cărticica va deveni una dintre preferatele lor.

You may also like...

1 Response

  1. Silvia spune:

    Frumoase toate!!;;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *