Trei cărți de la Editura Casa perfecte pentru a fi puse în ghetuțe

Fie că ne vine să credem sau nu, a trecut și anul 2022. Știu că habar nu ai nici tu unde a dispărut tot acest timp și ce ai făcut de fapt în acest an. Suntem mulți în situația aceasta… Timpul trece, iar noi abia dacă îl simțim. Luna decembrie este deja aici, la fel și goana după cadouri. De aceea m-am gândit să vă prezint trei cărți frumoase de la Editura Casa, perfecte pentru a fi așezate cu grijă și iubire de către Moș Nicolae în ghetuțe.

Două dintre cărțile despre care vă voi vorbi astăzi sunt pentru copilași, iar cea de-a treia pentru noi, adulții care iubesc să petreacă măcar din când în când timp în bucătărie, dacă nu chiar în fiecare zi.

Cărți cu povești pentru copii: Tom nu vrea să meargă la culcare și Povești din căsuța cu buline

tom nu vrea sa meaerga la culcare, povesti din casuta cu buline, editura casa, bobita si buburuza, buatati pentru musafiri, carte de bucate, carte cu retete,

Tom nu vrea să meargă la culcare este o poveste scurtă și simpatică, perfectă pentru momentul în care copilașii noștri se pegătesc pentru somn. Noi i-o citim des lui Albert. Mai exact, de fiecare dată când își dorește, deoarece s-a învățatsă își aleagă singur poveștile pe care dorește să le audă.

Tom este un iepuraș drăguț, care e nevoit – la fel ca toți copiii – să meargă la culcare. El doarme în camera lui, sigur. Așadar, așa cum e firesc, încearcă să tragă de timp, să mai stea puțin în preajma părinților. În cele din urmă, Tom găsește o cale de adormi.

Povești din căsuța cu buline este o carte superbă! Este cartonată, colorată și conține 13 povești frumoase cu Bobiță, Buburuză și celelalte insecte. Poveștile sunt simpatic, iar copiii găsesc în fiecare câte ceva de învățat. Preferata lui Albert este cea cu semnele de circulație, pe care deja le-a învățat și le recunoaște de fiecare dată când mergem cu mașina. â

Sunt sigură că și copilul tău va aprecia această carte, dacă vreunul dintre Moși î-o va aduce.

Bunătăți pentru musafiri- carte de bucate

tom nu vrea sa meaerga la culcare, povesti din casuta cu buline, editura casa, bobita si buburuza, buatati pentru musafiri, carte de bucate, carte cu retete,

La fel ca și celelalte cărți de bucate semnate de Tóthné Libor Mária, Bunătăți pentru musafiri este o adevărată bijuterie. Este foarte bine realizată, este rezistentă, de calitate și prezintă atât trucuri cât și rețete inspirate și delicioase.

Bunătăți pentru musafiri conține 63 de rețete dulci și sărate, care va ajuta gazda să își impresioneze musafirii, dar și să aibă satisfacția unui lucru bine făcut, a unei rețete reușite.

Toate cele trei cărți despre care v-am vorbit astăzi au reducere în acest moment la Editura Casa.

You may also like...

1 Response

  1. 7 februarie 2023

    […] perioada sărbătorilor, l-am rugat pe Moș Crăciun să nu uite ce cărți frumoase poate găsi la Editura Casa. Așadar, nu cu mult înainte de Crăciun, a ajuns la noi un colet cu trei cărți pentru copii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *