Menajera de Freida McFadden

Menajera de Freida McFadden m-a surprins într-un mod extrem de plăcut. Încă de când am terminat-o o recomand mereu și mereu, atât online cât și offline. Da, da, atât de mult mi-a plăcut! Este cea mai bună carte citită în ultima perioadă. Nici nu mă mir că este supra numită thriller-fenomen și că se bucură de un succes atât de mare.

Menajera este personajul meu preferat din ultima perioadă. Nu știu exact ce spune asta despre mine… dar pur și simplu nu ai cum să nu rezonezi cu ea. Am citit cartea dintr-un foc, fiind extrem de curioasă de deznodământ.

Menajera de Freida McFadden

Menajera de Freida McFadden – „Un thriller psihologic care îți dă complet lumea peste cap.”

Millie este o fostă condamnată care încearcă să își creeze o viață care merită trăită și să se țină departe de pușcărie. După ce este concediată din barul în care lucra și dată afară din locul unde stătea cu chirie, Millie locuiește în mașină și încearcă să își găsească un nou serviciu. Fiind atrasă de plata generoasă și de casa frumoasă, aceasta se angajează ca și menajeră pentru familia Winchester, având impresia să i-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Foarte curând își dă seama că lucrurile acolo nu sunt chiar ușoare și că stăpâna sa este opusul femeii pe care ea o credea. Nina Winchester era instabilă, dezordonată și nu era deloc consecventă. Exceptând zilele în care se comporta ca un înger, Nina o cam băga în sperieți pe Millie.

Spre deosebire de ea, soțul său – Andrew – era întruchiparea băratului perfect, iar Millie nu avea cum să nu observe. Acesta era mereu atent și drăguț cu ea. Încerca să o ajute și o liniștea de fiecare dată când Nina se comporta urât. În scurt timp, menajera a ajuns să nu își mai suporte stăpâna, dar și să dezvolte o pasiune pentru soțul ei. Unde vor duce aceste lucruri? Vă las pe voi să aflați, citind Menajera de Freida McFadden – roman apărut la Bookzone.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *