Ce produse Chilotis am încercat

Tot la #danubebloggersmeet3 am făcut cunoștință și cu câteva produse de pe www.chilotis.com. Pe acest site se găsesesc chiloți menstruali, cupe menstruale, absorbante reutilizabile, costum de baie și multe altele, printre care și accesorii de care fiecare femeie poate avea nevoie la un moment dat.

Eu am ales să încerc plasturii menstruali de pe site-ul lor, un irigator și o spumă intimă, iar astăzi vă voi vorbi puțin despre ele.

spuma intima, chilotis, plasturi menstruali, igiena intima, produse 100& naturale,

Produse de pe www.chilotis.com

Din păcate, femeile se confruntă lunar cu dureri în timpul menstruației. Pentru unele sunt mai puternice, pentru altele sunt lejere. Ale mele sunt suportabile în majotitatea timpului, dar totuși deranjante. De aceea, aleg să folosesc plasturi menstruali, care mă ajută să mă simt puțin mai bine. Astfel și în acele zile am o stare bună și îmi pot îndeplini sarcinile zilnice.

Plasturii conțin cărbune activ și pulbere de fier. Astfel. plasurele degajă căldură, încălzind zona și ameliorând durerea. Înainte, femeile foloseau sticle cu apă călduță. Partea cea mai bună a acestor plasuri e că pot fi folosiți oricând e nevoie, chiar și atunci când suntem la muncă, lipindu-se de lejerie. I-am folosit pe toți deja, așadar, mă gândesc la o altă comandă, deoarece au și un preș bun. Dacă e să le găsesc un minus, acela e faptul că hârtia care acoperă adezivul se desprinde cam greu.

Despre irigator nu pot să vă spun prea multe, deoarece nu am fost prea atentă și e mai mic de cât am nevoie eu. Așadar, l-am lăsat deoparte și am de gânnd să îi găsesc o nouă stăpână, care să se bucure de el.

Spumă intimă Chilotis – noul meu produs intim preferat

spuma intima, chilotis, plasturi menstruali, igiena intima, produse 100& naturale,

Și am ajuns la produsul meu preferat. Spuma inimă mi-a întrecut orice așteptare. Deși am mai folosit produse cu textură spumoasă, ca acesta nu a fost niciunul. Spuma este densă, dar pufoasă. Este mentolată și lasă zona împrospătată, având efect răcoritor. De asemenea, are efect antibacterian, reglează PH-ul și echilibrează flora vaginală. Care e partea cea mai bună a acestui produs? Ei, bine, este 100% din ingrediente naturale. Perfect!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *