Cetaphil – noul prieten al tenului meu

Cetaphil este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de produse pentru îngrijirea pielii. Produsele sunt recomandate de medici dermatologi, pentru îngrijirea pielii sensibile. De peste șaptezeci de ani acest brand îngrijește orice tip de piele sensibilă, găsind rezolvare la orice problemă pe care tenul nostru o poate întâmpina.

M-am bucurat foarte mult atunci când am văzut că ne va fi sponsor la evenimentul #danubebloggersmeet3, la care am participat la sfârșitul lunii aprilie. În pachețelul de la Cetaphil am avut două produse full size (un gel de curățare pentru pielea sensibilă și o cremă hidratantă pentru noapte) și câteva mostre ale altor produse la fel de bune și utile (loțiune de curățare, loțiune hidratantă, cremă hidratantă cu spf 30 și una intens hidratantă, cu unt de shea).

cetaphil, crema de noapte, cleanser, gel de curatare, crema de noapte, dermatoloci, testat dermatologic, crema de noapte hidratantă, crema cu acid hialuronic,

Despre gelul de curățare Cetaphil

Acest gel de curățare este potrivit pentru tenul mixt sau gras. Asigură curățarea în profunzime și reduce apariția porilor. De asemenea, menține uleiurile naturale ale pielii. Nu irită tenul și înlătură machiajul fără efort. În plus, nu conține uleiuri, iar porii nu sunt blocați. Consistența sa este plăcută, ușor spumantă. Mie îmi place mult și intenționez să îl folosesc în continuare.

Un alt lucru care îmi place la acest produs este recipientul. Pompița face mult mai ușoară folosirea produsului, fiind extrem de practică. Dacă ar fi după mine, toate produsele ar avea pompiță.

Despre crema de noapte hidratantă

Compra Cremă Hidratantă de Noapte Cetaphil nu are pompiță 🙂 , dar sunt dispusă să trec peste acest aspect, deoarece tenul meu arată tot mai bine după ce am început să o folosesc. Este hidratat, luminat și scurtele momente în care simțeam că mi se strângea pielea, au dispărut. Mai sunt seri în care uit să o aplic și îi cam simt lipsa.

Se aplică după curățarea temeinică a tenului. Intră ușor în piele, iar textura sa este una plăcută. Conține și acid hialuronic, așadar, contribuie la netezirea pielii și hrănirea acesteia în profunzime. Nu conține parfum și este potrivită atât pentru pielea normală cât și pentru cea sensibilă sau chiar și uscată. Cu siguranță este un produs de încercat, iar mai apoi de păstrat în rutina de îngrijire a pielii.

cetaphil, crema de noapte, cleanser, gel de curatare, crema de noapte, dermatoloci, testat dermatologic, crema de noapte hidratantă, crema cu acid hialuronic,

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Îmi place ce ne spui despre aceste cosmetice, cred ca tenul meu le ar plăcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *