Strălucește! de J.J. și Chris Grabenstein

În ultimul colet de la Editura Corint am avut două romane pentru mine și unul pentru Maia. Despre Moștenitoarea cucerește un duce v-am vorbit deja aici, despre De la fereastra mea v-am vorbit aici, iar astăzi vă spun câte ceva despre Strălucește! de J.J. și Chris Grabenstein.

În ultima perioadă, Maia și-a petrecut timpul liber citind Strălucește! de J.J. și Chris Grabenstein. Din fericire, s-a arătat foarte încântată de ea și mai are puțin și o termină. În place povestea, îi place personajul principal și cu siguranță va avea un loc special în biblioteca ei, alături de Miracolele Mirandei – o altă carte pentru copii, apărută tot la Corint Junior și despre care încă vorbește.

Strălucește! de J.J. și Chris Grabenstein, roman,copii,carte petru copii, carte 10 ANI,

Strălucește! de J.J. și Chris Grabenstein îți va face inima să zâmbească.” – Jennifer L. Holm

Piper are doisprezece ani și este o fetiță normală. Nu se consideră specială și crede cu tărie că nu este în acea categorie de oameni născuți să strălucească, să inspire sau să facă lucruri mărețe.

Dacă până acum a studiat la o școală normală, unde învățau copii din clasa de mijloc, noua slujbă a tatălui său o duce într-un mediu cu totul nou, în care nu crede că va rezista. Noua sa școală este una de elită. Acolo toată lumea excelează la ceva, iar ea pare să fie total pe lângă. Piper trece prin diferite stări și deseori se lamentează, crezând că locul ei nu este acolo. Totuși, nu se dă bătută cu totul, iar atunci când apare ocazia să se remarce, Piper strălucește!

Strălucește! de J.J. și Chris Grabenstein este un roman potrivit categoriei de vârstă 10+, care încurajează copiii să afle cine vor să fie și să lupte pentru propriul loc. Îl puteți comanda și voi de aici.

You may also like...

3 Responses

  1. Silvia spune:

    Cred ca i-a plăcut!

  2. Eva Anca spune:

    Sigur este o carte interesantă. Mulțumim pentru recomandare!

  1. 16 august 2022

    […] fel ca toate cărțile de la Corint Junior, Cartea greșelilor fatale de Dashka Slater are o copertă simpatică și atrăgătoare. Cartea se […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *