Noutăți de la Makeup Revolution

Makeup Revolution nu prea mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Acest brand este cunoscut printre iubitoarele de produse pentru make-up. Produsele lor sunt atât de bune încât dacă apuci să le folosești o dată, vei dori să le recumperi.

Eu le folosesc de ani de zile. Ba chiar mai mult, m-am asigurat că și prietenele mele le folosesc, strecurându-le ocazional câte un produs în cadoul pregătit pentru ele. Pe lângă că sunt de calitate, au și prețuri accesibile, ceea ce mă face să le cumpăr fără rețineri.

Acestea fiind spuse, cred că nu mai e necesar să vă spun cât de încântată am fost atunci când am aflat că doresc să se numere printre sponsorii evenimentului pentru bloggeri, #danubebloggersmeet3, la care am participat pe 30 aprilie.

Sunteți curioase ce produse am avut în pachețelul oferit de ei? Nu vă mai țin în suspans, aflați în rândurile de mai jos.

Ce produse noi am de la Makeup Revolution

paleta machiaj, paleta make-up, produse make-up, paleta Makeup Revolution, paleta Revolution, pudra machiaj, pudra make-up, pudra pulbere, pudra baking.

În pachetul de la Makeup Revolution am avut următoarele două produse:

  • paleta machiaj
  • pudra machiaj

Pudra pulbere Revolution Baking Powder este perfectă, dacă îți dorești ca machiajul tău să reziste pentru mai mult timp. De asemenea, este perfect pentru a scăpa de strălucirea pielii. Pudra baking este foarte fină. Astfel, te ajută să creezi finisajul mat la care toate visăm. În plus, te scapă de excesul de sebum, în timp ce are grijă să nu usuce tenul.

Pudra pentru make-up de la Makeup Revolution fixează foarte bine fondul de ten și oferă pielii un aspect catifelat. Perfect!

Paleta Revolution cu farduri pentru ochi Allure este paleta de machiaj ideală! Deoarece conține 18 nuanțe, cu siguranță este paleta de machiaj „bună la toate”, mereu la îndemână, indiferent de ocazie. Poți crea cu ajutărul său un aspect intens, perfect pentru seară, folosind nuanțele fumurii. Dacă ești ca mine, vei folosi cel mai des nuanțele potrivite pentru un machiaj natural de zi.

Fardurile sunt puternic pigmentate, au o textură moale și se pot combina între ele. Indiferent dacă alegeți un machiaj strălucitor sau mat, va fi la fel de rezistent.

paleta machiaj, paleta make-up, produse make-up, paleta Makeup Revolution, paleta Revolution, pudra machiaj, pudra make-up, pudra pulbere, pudra baking.

Dacă și voi îndrăgiți produsele de la Makeup Revolution sau dacă ați folosit produsele primite de mine la #danubebloggersmeet3, nu ezitați să-mi spuneți în comentarii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *