Chemarea sângelui de Olga Menai

Atunci când Olga Menai mi-a propus să-i citesc ultima carte – Chemarea sângelui – nu am ezitat nicio clipă. Am mai citit și alte cărți de ale sale și nu am fost niciodată dezamăgită. Aici găsiți părerile mele despre ele.

Chemarea sângelui are mai puțin de 200 de pagini. Așadar, am citit-o repede, doar că nu am apucat să scriu despre ea, până acum. Dar știți cum e… Mai bine mai târziu decât niciodată. Așadar, să ne apucăm de treabă.

chemarea sangelui, olga menai, roman, autor roman, citesc romaneste,

Chemarea sângelui de Olga Menai – un roman antrenant și emoționant

Isabella este greu încercată de viață. Chiar dacă a avut o căsnicie grea, nu este scutită de cele mai oribile stări pe care o mamă le poate trăi. Fiica sa, Catrina, se confruntă cu o boală care le dă viețile peste cap. Singura scăpare a fetiței este un transplant de inimă.

Catrina este internată la o clinică din străinătate, pentru a avea parte de cea mai bună îngrijire și o șansă reală la viață. Doctorul său este de asemenea român și întreg personalul are grijă de micuță.

Isabella este distrusă. Trăiește zilnic cu frica de a-și pierde fiica. Cu toate acestea, îi este imposibil să nu simtă fiori atunci când este în preajma doctorului fiicei sale. Fiorii îi simte și doctorul și îi promite Isabellei că o va vizita în România.

După ce Catrina este suficient de puternică pentru a se putea întoarce acasă, Isabella mai cunoaște un bărbat pentru care, de asemenea, are sentimente. Unde o va mai duce viața pe tânăra mamă, vă las pe voi să aflați.


Trebuie să recunosc că mi-ar fi plăcut ca finalul cărții să fie puțin diferit, deoarece m-a lăsat cu o stare nu tocmai confortabilă. Dar majoritatea poveștilor de viață nu au tocmai cel mai plăcut gust, nu-i așa?

Chemarea sângelui de Olga Menai se poate comanda de aici.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.