Cartea lunii februarie 2020

Deși trec printr-o perioadă foarte plină, constat cu bucurie că încă reușesc să citesc câteva cărți lunar. Am fost surpinsă când am numărat recenziile publicate în februarie și am văzut că am reușit să citesc șase cărți frumoase și interesante.

Am citit șase cărți diferite, dar fiecare frumoasă în felul ei. Deși toate mi-au plăcut foarte mult, mi-a fost tare ușor să aleg de data aceasta cartea lunii. Una dintre ele s-a detașat mult de celelalte și sunt sigură că îmi va rămâne mult timp în minte și în suflet. V-ați dat seama la ce carte mă refer?

cartea lunii februarie

Cartea lunii februarie

După cum vă spuneam și mai sus, în februarie am citit șase romane, iar mai jos vi le voi prezenta:

 1. Pierdută pentru totdeauna de Amy Gentry. Am primit romanul de la Editura Paralela 45. Mi-a plăcut și v-am vorbit despre el aici.
 2. Misterul de la Blackwood de Lois Duncan. Un roman cu și despre adolescenți, în care lucrurile paranormale sunt la ordinea zilei. Recenzia se găsește aici. Cartea o am de la Editura Corint.
 3. Ziua răzbunării de John Grisham. Acest thriller juridic l-am primit de la Editura Rao. Mi-a plăcut foarte mult, la fel ca toate cărțile semnate de acest autor. Mai multe despre carte găsiți aici.
 4. Mireasa îndărătnică de Julie Garwood. Un roman savuros de dragoste. Dacă vă place genul, nu îl ratați. Mai multe detalii găsiți aici.
 5. Drum în noapte de Kristin Hannah. Recenzia cărții o găsiți aici. Mi- plăcut mult și mă bucur că am ales să o comand de pe Librarie.net, acum ceva timp.
 6. Scrisoare către două iubiri de Kathryn Hughes. Recenzia o găsiți aici. Acest roman îl am de la Târgul cărții. O carte sensibilă, care cuprinde două povești de viață deloc ușoare.

După cum spuneam, mi-a fost ușor să aleg cartea lunii. Drum în noapte merită din plin acest titlu.

You may also like...

6 Responses

 1. Silvia spune:

  Frumoase titluri!!!

 2. Dana spune:

  Chiar ai reusit sa citesti destul de mult! Titluri tare frumoase cu povesti tare interesante! Citindu-ti parerea despre cartea lunii, m-ai convins ca trebuie sa o citesc si eu.

 3. anasylvi spune:

  Frumoase lecturi, mult spor in continuare! <3

 4. Eva Anca spune:

  Felicitări! Mă bucur că ai avut parte de lecturi frumoase.

 5. Ce carti frumoase ai citit! Ai fost tare harnicuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *