Anul în care te-am întâlnit de Cecelia Ahern

 

 anul in care te-am intalnit
Am citit “Anul în care te-am întâlnit ” de Cecelia Ahern în luna ianuare 2016 şi este una din cele mai plăcute cărți citite până acum. Îmi place aşa de mult autoarea aceasta încât îmi vine să-i citesc toate cărțile de care dispun, una după alta. Dar încerc să mă abțin şi să citesc una la ceva timp… aşa ca pe niște bomboane bune de ciocoloată dintr-o cutie, care trebuie savurate încet şi nu foarte des 🙂  .
Anul în care te-am întâlnit este împărțită în patru părți: IARNA, PRIMĂVARA, VARA ŞI TOAMNA  – anotimpurile însemnând şi trăirile şi sentimentele celor două personaje principale.

 

ianra, anul in care te-am intalnit

anul in care te-am intalnit, primavara

anul in care te-am intalnit
 
 

Despre Anul în care te-am întâlnit de Cecelia Ahern

În această carte, autoarea ne face cunoştință cu Jasmine – o femeie foarte pricepută în ceea ce face. O persoană bună, care are grijă de sora ei. Primul anotimp prezentat este IARNA, iar Jasmine este tristă si debusolată, deoarece lumea ei este dată peste cap atunci când este concediată. Mai mult, este obligată prin contract să nu muncească în următorul an.

Jasmine nu reușește să se obişnuiască cu acea “vacanță la gradină”. Are prea mult timp liber – un coşmar pentru o persoană aşa activă. De aceea, a început să îşi canalizeze energia spre grădinărit şi spre vecinul ei, Matt. Acesta este un realizator de emisiuni radio, pe care ea îl urăşte din adolescență, datorită unei anumite emisiuni. Prin discuția pe care a ascultat-o atunci la radio, ea a considerat că sora ei a fost jignită şi nu voia să treacă peste asta.


Pe parcursul acestui an, Jasmine a trecut prin multe întâmplări. A realizat că poate fi mai draguță cu tatăl ei sau cu vecinii, a realizat că poate fi plăcut să faci parte dintr-o comunitate. “Spionatul” vecinului ei facea parte din rutină. Un om rău precum Matt, nu trebuia lăsat nesupraveghiat, nu-i așa? 🙂

Când a venit TOAMNA, lucrurile erau deja în schimbare. Cum credeți că se așează lucrurile în VARĂ? Vă invit să aflați singuri. Cartea o găsiți Aici.


Ca în toate cărțile Ceceliei Ahern, în Anul în care te-am întâlnit, găsim umor. Mult umor îmbinat cu sentimente profunde. O adevărată lecție de viață, aşternută aşa de frumos pe hârtie!

You may also like...

15 Responses

 1. Frumoasă recenzia, felicitări!

 2. Da, imi doresc cartea dar nu am apucat sa o iau. De fapt nu am citit nimic de Cecelia Ahern 🙁

 3. si mie imi plac toate cartile autoarei care au aparut la noi,merita citite si savurate.

 4. maria ancuta spune:

  o recenzie superba si imi doresc foarte mult sa citesc si aceasta carte

 5. Îmi place recenzia. Eu am cartea, necitita încă.

 6. Iosub Andreea spune:

  Provocatoare recenzia cat si cartea! Inca odata ne.ai starnit apetitul!

 7. anasylvi spune:

  Am tot zis sa citesc Cecelia Ahern, dar tot n-am facut-o inca. Aceasta carte pare a fi pe gustul meu.

 1. 15 februarie 2019

  […] Anul în care te-am întâlnit pare acum alegerea perfectă. Părerea mea se găsește aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *