Top cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea 2018

 

Biblioteca mea

 

Astăzi, uitându-mă cu mândrie la biblioteca mea, mă felicitam singură, în gând, pentru câte cărți bune am adunat. Tot în gând, să nu mă considere vecinii nebună, felicitam și editurile pentru coperțile minunate ce m-au făcut să-mi doresc anumite titluri. Bineînțeles că ar fi fost o lovitură pentru bugetul familiei să cumpăr fiecare copertă frumoasă care m-a cucerit, dar mare noroc și cu pritenii ce mă cunosc tot mai bine și îmi fac daruri exact pe gustul  meu: cărți cu coperți frumoase.

A fost o muncă grea, dar am selectat cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea, deși, chiar în timp ce scriu acest articol, alte coperți frumoase îmi atrag atenția.

 
 
 

Top cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea

 

 

Ultima amintire de Deborah Bee. Cartea a apărut la Editura Rao și a ajuns la mine prin Libris. O copertă wow, din punctul meu de vedere.

 

deborah bee
 
 
 
Magicienii de Lev Grossman. Cartea a apărut la editura Nemira. Și celelalte cărți din serie au coperți frumoase. Sper să reușesc ca anul acesta să fac cunoștință cu MAGICIENII.
 

 

nemira

Poveste de iarnă de Mark Helprin. Tot de la editura Nemira. Superbă!

 

nemira
 

Călătoarea de Diana Gabaldon. Și celelalte cărți din serie se bucură de coperți frumoase. Părerea mea aici. Meritele merg tot spre editura Nemira.

 

diana gabaldon
 
 
 
Dincolo de Nil de Nicole C. Vosseler. Cartea a apărut la Editura Rao și a ajuns la mine datorită celor din echipa Libmag, părerea mea despre ea aici. Coperta frumoasă nu m-a lăsat să stau pe gânduri.
nicole c vossler
 
 
 
Lumina iubirii de Jay Asher. Cartea a apărut la editura Corint- Leda Edge. Cătălina de la Porția de citit mi-a dăruit-o. Mulțumesc, draga mea, pentru coperta frumoasă.
 

 

jay asher

Fericiți pentru totdeauna? de Taylor Jenkins Reid . Meritele pentru această copertă frumoasă merg tot spre editura Corint. Datorită lor pot să vă prezint și părerea mea despre carte.

 

corint
 
 
 
Lacrima de Lauren Kate. Cartea a apărut la editura Rao, iar eu mulțumesc tot Cătălinei pentru faptul că această coperta frumoasă are acum un loc în biblioteca mea.
 

 

kate lauren

Păzitoarea tainei de Kate Morton. Cartea a apărut la Humanitas Ficțion și mie mi-a fost oferită de Libris. Încă admir coperta frumoasă. Părerea mea aici.

 

kate morton
 
 
 
Zvonul de Elin Hilderbrand. Ador coperta! Editura Litera este lăudată de data aceasta.  Mulțumesc, Cătălina.
 

 

blue moon
 
 
 
Voi care considerați că este cea mai frumoasă copertă?

You may also like...

34 Responses

  1. Lumina iubirii mi se pare ca are o coperta tare draguta, o am si eu, si as vrea sa am in biblioteca si Fericiti pentru totdeauna?

  2. Super carti! Carte mea preferata este Hygge, arata absolut genial si este plina de poze si idei super.

  3. Woow!! Nu am citit niciuna insa copertile sunt superbe! Sunt convinsa ca si continutul merita.

  4. Lamiita Petre spune:

    Copertile arata toate excelent si nu ma indoiesc ca si continutul este pe masura. Din pacate, nu am citit nimic din ce vad aici insa am retinut cateva titluri care se cer cumparate.

  5. Mikyangel spune:

    Am atatea carti incat mi-ar fi imposibil sa nominalizez doar una dar o sa incerc. Am ales Greseala unei mame de Emile Gaboriau.

  6. Nu am citit nimic din ce ai mentionat, daca ar trebui sa aleg cea mai frumoasa carte din ce detin, as zice clar Lectii de magie.

  7. Diana Ion spune:

    Cea mai frumoasa coperta mi se pare ca este Poveste de iarna. Ce de carti faine ai tu aici, cred ca sunt tare frumoase. 🙂

  8. Poveste de iarna si Lumina Iubirii imi par cele mai dragute dupa coperta.

  9. Ce idee faina si ce coperti minunate! Mare parte din carti le-am citit. 😀

  10. coco spune:

    fain! cred ca cea mai frumoasa este Poveste de iarna, cel putin aceasta o aleg eu!

  11. Sa spun drept nu ma prea uit la coperti, dar cateodata ma atrage cate o carte prin coperta ei. Din cele zece carti amintite de tine n-am citit niciuna, dar am vazut filmul facut dupa Poveste de iarna si acesta mi-a placut mai ales ca eram in plin sezon rece.

  12. Nela Porumb spune:

    Îmi plac mult toate prezentate de tine, am și eu pe câteva dintre ele și mă laud cu ele. Alte cărți ale căror coperți îmi plac mult (din biblioteca mea) sunt: Charlotte Bronte (colecția Adevărul, cele cu medalion pe copertă), Prințesa de tinichea, Philip Pullman, Ciocolată, dragoste și Crăciun, Anne K. Joy, Magonia și Aeria, Maria Dahvana Headley, Oracolul din Stambul, Michael David Lukas. Dar îmi ador toate cărțile. 🙂

  13. vyo vyoleta spune:

    Doar 10? eu ma gandeam ca sunt mai multe .

  14. Ai carti frumoase in biblioteca. Sa stii ca m-am gandit si eu sa le selectez pe cele mai frumoase, dar mai intai sa imi comand biblioteca mult dorita si apoi sa le aranjez! 😀

  15. Paula Ion spune:

    Superbe toate copertile la cartile din biblioteca ta. Nu m-am gandit sa fac un top ca al tau, dar este totusi interesanta ideea.

  16. Am vazugt multe carti interesante si demne de luat in seama. Mi-am notat si eu cateva titluri.

  17. Silvia spune:

    Felicitări Adriana!!!!

  18. Dana spune:

    Într-adevăr , frumoase coperți! Lacrima îmi place mult!❤

  19. Eva Anca spune:

    Minunate sunt toate! N-as putea alege preferata mea.

  20. Ana Maria Chiperi spune:

    Wow, frumoase toate coperțile. Cea mai frumoasă zici!?, cam greu de ales…

  21. Laura spune:

    Super toate coperțile, dar cel mai mult imi place Lacrima! Frumoase alegeri!

  1. 17 februarie 2019

    […] că am citit Jurnalul Aurorei Serafim datorită coperții extrem de atractive. Descrierile de pe coperta a patra nu prea m-au încurajat să îi dau o […]

  2. 9 martie 2019

    […] ales Sunetul cuvintelor de Amulya Malladi , impresionată de frumoasa copertă. Femeia mi-a transmis atât supunere, cât și încredere, așadar, am intrat pe Editura Corint și […]

  3. 19 august 2019

    […] cumpărat cartea aceasta imediat după ce a ieșit în această variantă, cu minunăția aceasta de copertă. Este o carte dură, din câte mi-am putut da seama, o carte care te „atinge” și chiar nu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *