Operațiunea nor de furtună – biroul de investigații nr.2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes. Maia povestește

Cărți pentru copii de la Editura Paralela 45

Trebuie să fiu sinceră cu voi și să recunosc că până de curând nu am intrat pe site-ul editurii Paralela 45, deși am cumpărat și cumpăr cărți de copii pentru Maia. Nu am avut un motiv anume, doar că nu le observasem. Acum, pot să spun că îmi pare rău că nu am aruncat o privire pe Paralela45, ceva mai devreme. Pe lângă faptul că poveștile sunt foarte interesante și captivante, cărțile arată foarte bine. Sunt pline de ilustrații foarte frumoase și fiecare pagină dată se lasă cu un „WOW!”, cel puțin în cazul nostru. Dar zic să încercați și voi, cu singuranță copilul va fi foarte încântat.
copiii citesc
Maia a mai citit de la Editura Paralela 45, cartea Hoțul de cuvinte– o carte amuzantă ce este, deocamdată, în topul cărților pentru copii pe care ea le-a citit sau ascultat. Îmi aduc aminte că foarte încântată a fost și de Tafiti și călătoria la capătul lumii, dar parcă Hoțul de cuvinte i-a rămas mai mult în minte.

Operațiunea nor de furtună – biroul de investigații nr.2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes

Operațiunea nor de furtună – biroul de investigații nr.2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes, apărută la Editura Paralela 45, este o carte pentru copiii curioși. Orice copil își imaginează, la un moment dat, că este detectiv. Această carte este pentru el. Dovezile apar la fiecare pagină și copilul are ocazia de a le aduna în același timp cu personajele simpatice create de Jorn Lier Horst și Jorgen Sandnes.
Maia a fost foarte încântată și de surpriza aflată la sfârșitul cărții. Lista cu teste care să  stabilească dacă are stofă de detectiv sau nu, a fost mai mult decât suficientă să-i întărească dorința de a citi cât mai multe cărți din Biroul de investigații nr. 2.

Maia povestește Operațiunea nor de furtună

Vă invit să o urmăriți pe Maia care vă povestește despre cartea ce tocmai a citit-o, Operațiunea nor de furtună- Biroul de investigații nr2. de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes, apărută la Editura Paralela 45 și care are un preț foarte bun acum.

You may also like...

23 Responses

 1. E tare scumpa. Se vede ca ii place! ����

 2. Oli spune:

  Felicitari!!! Bravo Maia, foarte frumos povestesti!

 3. coco spune:

  super, o sa o cautam si noi neaparat!

 4. Ce frumos! Felicitări! Poate incercam și noi.

 5. Geo spune:

  Se vede ca i-a plăcut! Bravo!

 6. Mă bucur să văd copii pasionați de cărți și lectură!

 7. Mikyangel spune:

  Ce fetita frumoasa si studioasa ai! Imi aminteste de mine cand eram mica. 🙂

 8. Paula Ion spune:

  Felicitari, fetita frumoasa si desteapta. Felicitari mami pentru puiul pe care l-ai crescut. O recenzie foarte frumoasa.

 9. Ma bucur mult sa vad copii care citesc cu drag, asa cum face Maia!

 10. Ador copiii care citesc! Maia e o scumpa! Am sa recomand cartea si elevilor mei!

 11. Pupici Maiei și felicitări pentru prezentare! E o minunată! <3

 12. Deci mi se par asa de dragute bloggeritele care isi incurajeaza copilasii sa citeasca si le pun si pozele lor, mor dupa fatucile alea.

 13. vyo vyoleta spune:

  Cea mai curajoasa si frumoasa fetita. 🙂

 14. Ce simpatica este Maia, cred ca va inspira multi copii sa citeasca aceasta carticica.

 15. Deyutza spune:

  Ce fetita frumoasa, Felicitari Maia…. de ar fi toti copii ca tine

 16. Nu stiam ca Paralela 45 are si carti! Fetita este adorabila si ma bucur sa vad ca a fost incantata

 1. 7 martie 2019

  […] Maia a tot citit, doar că eu nu am apucat să vă arăt ce.    Seria Biroul de investigații nr 2 de Horst Jørn Lier și Sandnes Hans Jørgen a ajuns una din seriile ei preferate de la Editura Paralela 45. Cucerită de micuții eroi, Tiril și Oliver, nu spune niciodata nu, dacă e vorba să plece într-o aventură alături de ei. Cartea pentru copii Operațiunea apus de soare este recomandată copiior cu vârsta de opt ani sau mai mult. Maia abia face șapte, dar acest lucru nu o oprește. A citit cartea foarte ușor și a fost încântată de noua aventură descoperită. Așadar, dacă aveți acasă un cititor puțin mai mic, dar pasionat, oferiți-i această carte. […]

 2. 4 aprilie 2019

  […] loc pentru a ține un cățeluș și că nici el nu s-ar simți prea comod între patru pereți. Maia a înțeles și s-a mulțumit să se joace cu pisicuțe, iepurași sau căței, atunci când merge […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *