Război în doi vol. 1 de Mirela B. Florentina. RECENZIE

Ieri am început cartea Război în doi volumul 1 de Mirela B. Florentina, ieri am și terminat-o. Sunteți curioși cum a fost? Păi mi-a plăcut surpinzător de mult. Într-adevăr, povestea e clișeică, dar plăcută. Perfectă pentru o după-amiază liniștită.

editura celestium

Război în doi. Fata cuminte – băiatul rău

În Război în doi avem parte de celebrul cuplu (pe care îl îndrăgim) fată cuminte- băiat rău. Aby este în ultimul an de liceu. Are rezultate foarte bune și intenționează să studieze la Harvard. Părinții ei nu sunt bogați, dar nu îi lipsește nimic esențial, au o relație bazată pe respect și încredere, deși nu i-au fost aproape pe cât de mult și-ar fi dorit ea.

Dylan este genul de băiat care participă la curse de mașini, are brațele tatuate și mereu este însoțit de câte o domnișoară. Apare des în revistele de scandal, fiind în atenția presei datorită averii pe care o deține.

Cei doi se întâlnesc la o petrecere. Aby nu era genul de fată care să frecventeze petrecerile dar, de data aceasta, prietena ei a reușit să o convingă. Exact cum nu mă așteptam, odată ajunse acolo, Madison o lasă singură pe prietena ei începătoare în ale petrecerilor, iar aceasta se trezește pe cap cu un tip beat și pus pe fapte mari.
Ajutorul vine din partea lui Dylan care o salvează, dar care are și el o propunere indecentă pentru inocenta Aby.

Dezamăgită de modul în care a decurs întreaga seară, Aby își anunță prietena că vrea să plece acasă și, bineînțeles, aceasta își vede în continuare de treburile ei, lăsând-o pe Aby să aștepte singură în parcare. Să nu vă gândiți că Madison și-a făcut apariția după o mică întârziere! Aby a fost salvată, din nou, de Dylan care a convins-o cu greu să îl lase să o conducă acasă.
A fost prima dată când am compătimit-o pe Aby… era o tipă solitară, și-a ales o singură prietenă și aceasta extrem de nepăsătoare.

Când nu-i poți dicta inimii…

Frumosul Dylan a cucerit-o pe Aby și își făcea tot timpul loc în gândurile ei, deși era conștientă că el ar fi un pericol pentru ea și viitorul ei.
Chiar dacă Madison era o prietenă groaznică, Aby o ajută să se întâlnească cu iubitul ei, mințindu-și părinții că vor dormi împreună acasă la Aby. Urmând-o pe Madison la petrecerea unde  avea loc întâlnirea, Aby se trezește din nou într-o situație neplăcută, dar Dylan o salvează din nou și vrea să se asigure că ajunge cu bine acasă. Madison iar îi face probleme, Dylan iar o ajută și cei doi se trezesc într-o ipostază deloc comodă, dar totuși plăcută pentru amândoi.

Dylan o dorește, ea nu vrea să fie doar o altă fată care trece prin patului lui. Și aici începe „războiul” dintre ei. Aby este tot mai atrasă de el, dar tot mai sigură că el nu are cum să o placă cu adevărat. Deși el nu este genul de băiat care să aibă relații serioase, o place foarte mult și se arată deschis la o schimbare… Dar oare cât e de sincer? Cât va suferi Aby din cauza lui?

Pot spune că mi-a plăcut cartea. Se vede că este scrisă de un autor debutant, am găsit unele greșeli care au arătat acest lucru, dar este extrem de plăcută și captivantă. O recomand oricui își dorește să petreacă câteva ore în compania unor tineri frumoși și pasionali.  Felicit autoarea și mulțumesc Editurii Celestium pentru exemplarul oferit!

You may also like...

12 Responses

  1. Felicitari pentru recenzia minunata! Ma bucur ca ti-a placut cartea.

  2. Anca Rucăreanu spune:

    Urmează și la mine și chiar sunt curioasa în privința ei.

  3. Laura Elena spune:

    Sunt destul de curioasă în privința cărții. așa că îi voi da o șansă dacă voi avea ocazia. Felicitări pentru opinie!

  4. Felicitări pentru recenzia minunată! <3 Ai fost extrem de rapidă 🙂 Abia aștept să văd și eu cum este…

  5. Tocmai am terminat-o si eu si am cam aceeasi parere ca tine.

  6. Anndrei spune:

    N-am citit-o, dar mă intrigă!

  1. 25 februarie 2019

    […] Război în doi – recenzia aici. Cartea lunii este Soția plantatorului de ceai. Voi câte cărți ați reușit să citiți […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *